Σελίδες

29 Νοεμβρίου 2018

Παρακαλώ να μου γνωρίσετε στο πλαίσιο της αρμοδιότητας σας, γιατί μου έγινε αυτή, η οικονομικά δολοφονική εμού και της οικογενείας μου, περικοπή

Α. Προς Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Β. Προς ΕΦΚΑ

Σας υπενθυμίζω κατωτέρω τους αριθμούς μητρώου μου των ταμείων από όπου συνταξιοδοτούμαι, και σας παρακαλώ να μου γνωρίσετε στο πλαίσιο της αρμοδιότητας σας, γιατί μου έγινε αυτή, η οικονομικά δολοφονική εμού και της οικογενειας μου, κατά 31%, νέα περικοπή, πέραν της προηγούμενης κατά 66%.

ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΟΥ

ΕΦΚΑ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Μ: ......... (Ως Καθηγητής ΕΜΠ, 38 χρόνια υπηρεσία)
ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ ΑΜΣ: ..... (Ως Διπλ. Μηχανικός, 41 χρόνια υπηρεσία)
ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Α.Μ.Α.: .... (Ως Διευθυντής ΟΤΕ, 41 χρόνια υπηρεσία)
Επικουρικό ταμείο ΟΤΕ ΑΜ.: ........
Μ.Τ.Π.Υ. (Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων). Α. Μ.:.......


Ως φαινεται από τα κατωτέρω και αυτόν τον μήνα (Δεκέμβριο του 2018) η σύνταξη μου σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2018, μου είναι μειωμένη κατά € 933, 12. Ήτοι συνολικά, από € 3.032,47 τον Οκτώβριο σε € 2.099, 35 τον Δεκέμβριο. 

Δηλαδή μειώθηκε κατά €933,12 ή κατά 31%

Με όλες τις αντίστοιχες υποχρεώσεις μου προς το ύψος, της προηγούμενα επίσης περικομμένης πριν κατά 66% σύνταξης μου, προς το κράτος και τις τράπεζες, να τρέχουν.

Και επειδή η περικοπή αυτή της σύνταξης μου κατά 31% σε ένα μήνα λογικά είναι παράνομη, σύμφωνα και με τις εξαγγελίες της κυβερνήσεως για μη περικοπή των συντάξεων, παρακαλείσθε επίσης για ενέργειες σας επαναφοράς της σύνταξης μου στα επίπεδα του Οκτωβρίου 2018.

Μειώσεις
ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ: Από 591,82 σε 418,66 : -173,16
ΕΦΚΑ-ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: Από 980,49 σε 706,78 : - 273,71
ΙΚΑ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΝΤΑ: Από 1460,16 σε 973,91: - 486,25
………………


Ευριπίδης Μπίλλης 
ΑΦΜ: ...........
ΑΜΚΑ:...........
Τηλ. ......
(όλοι οι αριθμοί μητρώου αφμ, αμκα κλπ στην διάθεση μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.