Καμία έκπληξη από την αντίδραση του ανθέλληνα...
Ο Τσίπρας στο Συνέδριο των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD)
Προσέξετε πως γελάνε και χειροκρτούν οι Γερμανοί στο άκουσμα από τον παρουσιαστή της "γαμημένης χώρας" μας....
Κι αυτό το κάθαρμα αντί να του πει βάλε "το μικρόφωνο στον κ...ο σου" ...χαζογελάει...
Με συγχωρείτε αγαπητοί μου φίλοι, αλλά μερικές φορές είναι απλά αδύνατον να κρατηθούμε σε κόσμια πλαίσια......
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.