Σελίδες

23 Οκτωβρίου 2018

Όταν το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι…

Στην Τουρκία όσο πιο θρησκευόμενη γίνεται η κοινωνία, τόσο αυξάνουν και οι βιασμοί. Η KKTC (το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος) λοιπόν ως ¨παχύ έντερο¨ της Τουρκίας, παίρνει και αυτή το μερίδιο της.

Η (κρατική) Πλατφόρμα Θρησκευτικής Ενημέρωσης όταν το 2016 δέχτηκε την ερώτηση ¨Αν ένας πατέρας αισθανθεί πόθο για την κόρη του, αυτό καταρρίπτει τον γάμο που έχει με την γυναίκα του;¨, απάντησε λέγοντας πως ¨Σύμφωνα με κάποια δόγματα, το να φιλήσει με πόθο ένας πατέρας την κόρη του, δεν έχει επίδραση στον γάμο του.

Σύμφωνα όμως με τους Χανεφί, σε περίπτωση που ο πατέρας φιλήσει με πόθο την κόρη του, τότε αυτό ακυρώνει τον γάμο. Αυτό όμως ισχύει σε περίπτωση γυμνής επαφής. Αν την φιλήσει φορώντας χοντρά ρούχα, τότε ο πόθος αυτός δεν ακυρώνει τον γάμο. Επίσης πρέπει η κόρη του να είναι μεγαλύτερη από 9 ετών¨.

Φαίνεται πως δεν είναι μόνο το ψάρι αλλά και η κοινωνία που βρωμάνε από το κεφάλι,…
http://www.afrikagazetesi.net/Afrika-Arsiv/Ekim%202018/19%20Ekim%202018%20Cuma.pdf 

Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα 
19/8/2018 

Πηγή: TourkikaNea
ΑΒΕΡΩΦ

ΣΧΟΛΙΟ

Μα τι θρησκεία είναι αυτή τελοσπάντων;
Προσέξτε....
Αν φιλήσω την κόρη μου με πάθος αλλά ντυμένος με χοντρά ρούχα αυτό δεν ακυρώνει τον γάμο μου.... αν την φιλήσω όμως γυμνός τότε υπάρχει πρόβλημα.....
Αν όμως η κόρη μου είναι μικρότερη από 9 ετών και την φιλήσω έστω και γυμνός, τότε δεν υπάρχει λόγος ακυρώσεως του γάμου, διότι αυτό ισχύει ΜΟΝΟ αν η κόρη μου είναι μεγαλύτερη από εννέα ετών....
Συνεπώς αιμομιξία και παιδεραστία επιτρέπονται....
Απλά πράγματα...

Αυτή η θρησκεία προσπαθεί να επιβληθεί στην χριστιανική μας Ελλάδα.... μέσω των αθέων και προδοτών κυβερνώντων....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.