Σελίδες

28 Σεπτεμβρίου 2018

Την ώρα που θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στα ΣΚΟΠΙΑ ο ΖΟΡΜΠΑΣ θα σαρώνει την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Φώτο από newsbomb.gr 

Ένας καλός φίλος μας είπε εν αναμονή του κυκλώνα Ζορμπά 
«όταν ξεφύγει ο άνθρωπος ακολουθούν ακραία καιρικά και γεωλογικά φαινόμενα, μετά έρχεται και πόλεμος» 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δυο μέρες πριν ξεκινήσει ο κυκλώνας Ζορμπάς ο συνάδελφος του Ξενοφών κατέβασε δυνατούς αέρηδες από τα Στενά και τα Δαρδανέλια όπου δημιούργησε εκεί μεγαλύτερα προβλήματα από ότι σε εμάς, προς το παρόν. 

Και ξαφνικά οι δορυφόροι ανακάλυψαν ένα μετεωρολογικό δαιμονικό μάτι έξω από τις ακτές της Λιβύης. 

Ο κυκλώνας Ζορμπάς χρειάστηκε για να γίνει τους Βοριάδες ( ΒΔ) που κατέβαιναν μπροστά από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ στα Στενά και διέτρεχαν το ΑΙΓΑΙΟ και το Ιόνιο , επίσης χρειάστηκε τους βοριάδες της Αδριατικής που κατέβαιναν μπροστά από το Βατικανό και φυσικά όλοι αυτοί οι αέρηδες συγκλίναν με αποτέλεσμα να στροβιλίζονται πάνω στις υψηλές θερμοκρασίες του Λιβυκού πελάγους, εκεί δηλ. που πνίγονται δυστυχισμένοι συνάνθρωποι μας στην προσπάθεια τους να καταφύγουν στην Ιταλία για να γλυτώσουν από την πολεμική κόλαση της Λιβύης που την έφτιαξαν οι φιλάνθρωποι δυτικοί.

Τελικά αυτός ο μεσογειακός κυκλώνας έχει να μας δείξει τις αμέσως επόμενες ώρες πολλά και δυνατά.

Η μετεωρολογική τεχνολογία προσδιορίζει με μικρές αποκλίσεις την διαδρομή αυτού του σπάνιου καταστροφικού φαινομένου στα μέρη μας.  
https://www.windy.com/?2018-10-01-03,39.156,25.016,7  
http://www.iefimerida.gr/news/447380/parakoloythiste-live-tin-poreia-toy-kyklona-stin-ellada 

Μας λένε ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο εδώ στην Μεσόγειο για να ξορκίσουν το κακό αλλά δεν μας λένε πότε το είδαμε στην πατρίδα μας;

Μας λένε ότι είναι αποτέλεσμα κακών ανθρωπίνων παρεμβάσεων στο περιβάλλον γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού τους φαίνεται να έχουν την πρόθεση να μας επιβάλλουν και άλλους πράσινους φόρους (κυκλωνικούς).

Δεν μας λένε πουθενά αν υπάρχει ΘΕΟΣ που βλέπει τα χάλια μας; 
Και όμως υπάρχει ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ και είναι ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ 

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το δημοψήφισμα στα Σκόπια μόλις μπαίνει η Κυριακή προς το ξημέρωμα της, ο Ζορμπάς θα περνάει από τις Δυτικές Κυκλάδες και την Αττική για να ξεπλένει με την πιθανή μεγάλη βροχή του την πλατεία Συντάγματος και το Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Οι μετεωρολόγοι λένε «ότι θα τα σηκώσει όλα» 
Άραγε τι θα πούνε οι πολιτικοί αναλυτές σε λίγες ώρες; 

Τις επόμενες ώρες της Κυριακής τελευταίας μέρας του Σεπτεμβρίου και την ώρα που θα ψηφίζουν οι σκοπιανοί αν δέχονται να πάρουν ένα όνομα που φυσικά δεν τους ανήκει ιστορικά και την ώρα που θα τρίβουν οι δυτικοί φίλοι μας, ότι πέτυχαν να πραγματοποιήσουν σχεδιασμούς αιώνων, ο Ζορμπάς θα σηκώνει τα τραπεζοκαθίσματα και θα κτυπάει τις καμπάνες των εκκλησιών (καμπανάτος , όπως λένε στην Τήνο) στα τουριστικά νησιά της ραστώνης του ΑΙΓΑΙΟΥ. 
Μπορεί να δούμε πρωτόγνωρα πράγματα. 

Αλλά την ώρα που θα συνερχόμαστε από το πιθανό ΣΟΚ του Ζορμπά, τα Μικρασιατικά παράλια θα δέχονται τις δυνατές ΡΙΠΕΣ του. 

Την Δευτέρα το ξημέρωμα κάπου στις 5- 6 πμ και την ώρα που θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια , το ΜΑΤΙ του κυκλώνα Ζορμπά θα είναι πάνω από την ΠΟΛΗ και την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Τελικά πείτε μας αν αυτός ο κυκλώνας έχει ψυχή και θέλει να μας πει πολλά;

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.