Σελίδες

29 Σεπτεμβρίου 2018

Τραγωδία για το Πυροσβεστικό Σώμα: Πυροσβέστης κτυπήθηκε από καλώδιο υψηλής τάσης

Μια ανθρώπινη ζωή, ένας πυροσβέστης χάθηκε τόσο άδικα το βράδυ της Παρασκευής, 28.09.2018, στις Σέρρες. Ο πυροσβέστης «έπεσε» εν ώρα καθήκοντος, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά του και τους συναδέλφους του. 

Πώς έχασε την ζωή του ο πυροσβέστης
Η τραγωδία έγινε στο  Λιμνοχώρι Σερρών. Εκεί όπου ξέσπασε μια φωτιά σε ξερά χόρτα, για την οποία κλήθηκε η Πυροσβεστική.
Οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα έφτασαν στο σημείο και επιχείρησαν για την κατάσβεση.
Ένας εξ αυτών ήταν και ο άτυχος 42χρονος πυροσβέστης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας πάτησε ένα καλώδιο υψηλής τάσης, το οποίο είχε πιθανότατα κοπεί από τους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρήκε ακαριαίο θάνατο, από τα χιλιάδες βολτ που «χτύπησαν» το σώμα  του και βρέθηκε απανθρακωμένος....

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Οπως σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις το ιστολόγιό μας τιμώντας τους άνδρες των Ενόπλων μας Δυνάμεων (Στρατού, Αεροπορίας, Ναυτικού, Λιμενικού, Πυροσβεστικής και Αστυνομίας) που χάνουν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, θα βάλει μέχρι και την Κυριακή 30/9 στην προμετωπίδα του το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Αιωνία του η μνημή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.