Σελίδες

27 Σεπτεμβρίου 2018

Η απάντηση σε αυτούς που λένε ότι δεν φταίει ο τουρκικός λαός για τις γενοκτονίες, αλλά οι ηγέτες του.....

Ποιο πραγματικά είναι το προφίλ του τουρκικού λαού; Ποια τα ενδιαφέροντα του; Ο βαθμός καλλιεργείας του; Η διάθεσή του για συμμετοχή στα κοινά; Η θρησκεία; Η πορνογραφία; Διαβάστε τα στοιχεία που ακολουθούν και θα σας λυθούν όλες οι απορίες για την κακοδαιμονία που προκαλεί αυτός ο λαός τον εαυτό του αλλά, δυστυχώς, και στους γείτονες του. 

To 1% διαβάζει βιβλία 
Το 1% παρευρίσκεται σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες  
Το 0,1% επισκέπτεται μουσεία
Το 0,3% διαβάζει εφημερίδες 
Το 0,01% εκδηλώνει ενδιαφέρον για ειδήσεις τέχνης και πολιτισμού 
Το 1% παρακολουθεί ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση 
Το 76,1% παρακολουθεί ‘γαμήλια σόου’ 
Το 78% εκδηλώνει ενδιαφέρον για ειδήσεις σχετικές με τη θρησκεία 
Το 37% παρακολουθεί τηλεοπτικές σειρές 
Το 39% ενδιαφέρεται για πολιτικά νέα

Σε άρθρο του Yalçın Doğan για τον ενημερωτικό δικτυακό τόπο Τ24, επισημαίνονται αυτά τα συντριπτικά στοιχεία. 

Όπως σχολιάζει ο αρθρογράφος τα στοιχεία αυτά υποδεικνύουν το γιατί οι άνθρωποι ψηφίζουν το ΑΚΡ εδώ και 16 έτη ενώ τονίζεται ότι το ίδιο το ΑΚΡ, ελέγχοντας την πλειοψηφία των τηλεοπτικών σταθμών, ουσιαστικά χειραγωγεί τα άτομα που δεν ενδιαφέρονται για την ανάγνωση βιβλίων και τον πολιτισμό. 

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι το 80% του τουρκικού λαού παρακολουθεί υλικό πορνογραφικού περιεχόμενου καθώς και ότι το 78.3% είναι ‘πνιγμένο στα χρέη’. 

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Και για να λέμε και την αλήθεια, νομίζω ότι και τα δικά μας ποσοστά σε αυτά τα θέματα, κινούνται ταχύτατα προς τα τουρκικά, μετά την επικράτηση αθέων και απάτριδων νεοταξιτών πολιτικών στην πατρίδα μας (όλων των παρατάξεων)....

Συνεπώς το μέλλον φαντάζει..... πολύ μαύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.