Σελίδες

30 Σεπτεμβρίου 2018

Μεγάλη η αποχή στο δημοψήφισμα στα Σκόπια. Συμμετοχή που θα φτάσει κάτω του 40% προβλέπουν οι παρατηρητές... Δυσκολεύεται ακόμα και με νοθεία ο Ζάεφ...

Σε χαμηλά επίπεδα κινείται, μέχρι στιγμής, η συμμετοχή στο δημοψήφισμα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας σχετικά με τη συμφωνία για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας, καθώς σύμφωνα με την Εθνική Εκλογική Επιτροπή της γειτονικής χώρας, μέχρι τις 15.00 το ποσοστό συμμετοχής είχε φτάσει στο 22,5%.

Στο δημοψήφισμα αυτό, οι πολίτες της ΠΓΔΜ καλούνται να εγκρίνουν ή να απορρίψουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η «αρχαιομακεδονική» αντιπολίτευση έχει καταγγείλει τη Συμφωνία ως «προδοτική» και ως «συνθηκολόγηση» με την Ελλάδα.

Κάνει λόγο επίσης για μια «ταπεινωτική» συμφωνία, που διαγράφει την ιστορία και την εθνική ταυτότητα των «Μακεδόνων» και κάλεσε τον λαό να απέχει από το δημοψήφισμα για να το μποϋκοτάρει.

Από ό,τι φαίνεται η Συμφωνία που πέτυχε η ελληνική κυβέρνηση με τη σκοπιανή θεωρείται από τους Σκοπιανούς «προδοτική» και «επιβλαβής».

πηγή 

ΣΧΟΛΙΟ

Η Σκοπιανοί μπορεί να μην έχουν την SINGULAR που εδώ και 40 χρόνια "μαγειρεύει" τα εκλογικά αποτελέσματα στην Ελλάδα, μιας και είναι η μοναδική εταιρεία που τα επεξεργάζεται και δεν υπάρχει καν ανεξάρτητος φορέας να τα συγκεντρώνει και να τα αντιπαραβάλει (δείτε και σχετική καταγγελία ΕΔΩ)..., επειδή όμως βρίσκονται ακόμα σε τριτοκοσμική κατάσταση όπως είμασταν εμείς πριν 4ο και βάλε χρόνια, μπορούν ακόμα να εφαρμόζουν την παλιά εκλογική μέθοδο νοθείας, στην οποία ψηφίζουν οι νεκροί, τα δέντρα και τα φαντάσματα...

Ετσι με την βοήθεια των Νατοϊκών, των Ευρωπαίων και των Αμερικανών που είναι αδίστακτοι μπροστά στα συμφέροντα τους, έχει ξεκινήσει μια τρομερή προσπάθεια να νοθευτούν, όσο πάει, τα εκλογικά αποτελέσματα ώστε η αποχή να μην ξεπεράσει το 50% και να θεωρηθούν έγκυρα τα αποτελέσματα... και νόμιμο το δημοψήφισμα...

Ομως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το ποσοστό των ψηφισάντων δεν θα ξεπεράσει το 40% και ως εκ τούτου θα πρέπει να ψηφίσουν και τα δέντρα....

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ τέσσερις ώρες πριν το κλείσιμο της κάλπης, το ποσοστό συμμετοχής στο σημερινό δημοψήφισμα επί της συμφωνίας για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας παραμένει χαμηλό. 

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Εθνική Εκλογική Επιτροπή της ΠΓΔΜ, το ποσοστό συμμετοχής μέχρι τις 15:00 τοπική ώρα ανήλθε στο 22,65%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.