Σελίδες

26 Αυγούστου 2018

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: Έχει σχέδιο για να ελέγξει ολόκληρο τον πλανήτη; Μπα, είναι συνομωσιολογικά ψέματα...

Όλα όσα συζήτησε η περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ τον περασμένο Ιούνιο στην Αυστρία ξεδιπλώνονται σαν βεντάλια μόλις τρεις μήνες μετά τις αποφάσεις που έλαβαν υπό άκρα μυστικότητα όπως πάντα αυτοί που επιδιώκουν να αποτελέσουν ινστρούκτορες του ανθρώπινου είδους.

Όπως είχε γραφτεί τον Ιούνιο εκ των βασικών θεμάτων που τέθηκαν επί τάπητος στην φετινή συνεδρίαση ήταν:

- Η κατάργηση των μετρητών
- τα θέματα της Ουκρανίας
- τα θέματα των πολεμικών συγκρούσεων
- η προώθηση των προσφυγικών ρευμάτων προς την Ευρώπη


Και ω του θαύματος στη Δανία ήδη υλοποιείται η κατάργηση των μετρητών, στη Γερμανία προωθείται και έπεται συνέχεια. Υπενθυμίζουν άλλωστε τις πιέσεις που ασκούνται και στη χώρα μας για πλήρη εφαρμογή του πλαστικού χρήματος.

Αλλά η μεγαλύτερη επιβεβαίωση του πλάνου που οι μαριονετίστες της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ έχουν επιβάλει στον πλανήτη μας είναι το μεταναστευτικό. Μόλις τρεις μήνες μετά τη συνεδρίαση της Λέσχης, η οποία ασχολήθηκε με το θέμα, η Ευρώπη βιώνει την μεγαλύτερη προσφυγική κρίση στη σύγχρονη ιστορία της.

Ποια θα είναι η συνέχεια στο διαβολικό σχέδιο της Λέσχης; Μα αναφέρθηκε πέρυσι όταν διέρρευσαν συνομιλίες από την περσινή συνεδρίαση.

«Με τρία όπλα, τα οποία είναι η οικονομική κατάρρευση, ο εμφύλιος πόλεμος και οι μαζικές επιδημίες θα μπορέσουμε να μειώσουμε τον αριθμό του παγκόσμιου πληθυσμού» αναφέρουν τα δημοσιεύματα πως ακούστηκε στη συνεδρίαση.

Συνάμα έγινε λόγος και για εσωτερικές συγκρούσεις εντός πολλών κρατών όπως μαύροι ενάντια στους λευκούς στις ΗΠΑ, μουσουλμάνοι εναντίον χριστιανών στην Ευρώπη.

πηγή

2 σχόλια:

  1. Ο άνθρωπος μια ημέρα, θα καταλάβει οτι, οτιδήποτε έβλεπε στο παρελθόν στις ταινίες, και το θεωρούσε ψυχαγωγια, δεν ήταν τίποτε άλλο απο την εκπαίδευση του, ώστε όταν συμβεί να μην αντιδράσει.
    Οταν λοιπόν δεν θα υπάρχουν τρόφιμα και ο κόσμος μετά το πλιάτσικο αρχίσει να γυρίζει στους δρόμους ως ζόμπι, τότε θα θυμηθεί όλες αυτές τις ταινίες που έβλεπε, που αντί να σκεφτεί λίγο παραπάνω, πήγαινε για ύπνο.
    Οταν θα τον ψεκάζουν με έμπολα, έμβολα, και ότι νάναι, τότε θα θυμηθεί τις ταινίες που θεωρούσε παιότερα καταστροφολογικές.
    Θα καταλάβει οτι πλέον μόνο το 1/3 του πλυθισμού της γής θα επιζήσει.
    Αλλά θα είναι πια αργά.

    Νικόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το 1/3 επιζώντες φιλε μου Νικολαε μάλλον αισιόδοξο σε βλέπω...
    Εγω θα έλεγα το 1/10 και βλεπουμε....

    Εκτός αν γινει πυρηνικος παγκόσμιος πολεμος οποτε θα παμε απευθειας στο 1/1000 και παρακατω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.