Σελίδες

29 Αυγούστου 2018

Η μόδα (σε ρούχα και τρόπο ζωής) ελέγχεται πλήρως από την Νέα Τάξη καθώς και τα ΜΜΕ που την συνοδεύουν. Η πλύση εγκεφάλου των γυναικών. (βίντεο)

από τον χρήστη balanthsberoia duo 

Δείτε πως θέλει η νεά τάξη τις γυναίκες. Κάτι το ψεύτικο το οποίο το δημιουργεί ως πρότυπο γυναίκας στην εποχή μας.

4 σχόλια:

  1. Ι ίδια αρχή με τις λεγόμενες ψυχαγωγικές ταινίες. Πρόπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου.
    Είναι λίαν επιεικώς χαζό, το να πηγαίνει κάποιος να πληρώνει για μία "ψυχαγωγική" ταινία, στην οποία τα εγκληματικά στοιχεία φοράνε πάντα σταυρό ή ο εξαποδίτης να παρουσιάζεται ως λευκός, και φεύγωντας απο τον κινηματογράφο, να νοιώθεις ευχαριστημένος.

    Νικόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβως καλε μου φιλε Νικολαε. Τα εχω αναλυσει σε παμπολλες αναρτησεις....
    Δες ενδεικτικα αυτες....
    http://koukfamily.blogspot.com/2017/12/7-santa-run.html
    http://koukfamily.blogspot.com/2017/11/black-friday.html
    http://koukfamily.blogspot.com/2017/04/colour-day-run.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αφορμή το λεγόμενο "santa run" στο πρώτο Link, να επισημάνω (δεν θυμάμαι αν το έχω γράψει παλαιότερα) οτι. Για να αλλάξουν την νοοτροπία του θύματος (εχμμ τηλεθεατή ήθελα να πώ), αλλάζουν την γλώσσα απο Ελληνικά σε αγγλικά. Και το Χριστούγεννα γίνεται Christmass. Για να αλοιώσουν την έννοια, το christmass γίνεται Xmass (με την αφορμή της σύντμησης). Αυτό θα το δείτε και πάιζει συνεχώς στα προγράμματα για νέους. Διότι αυτοί είναι ο στόχος.
    Ειδικά σε συζητήσεις όπου η γλώσσα είναι τα αγγλικά, οι λέξεις που αρχίζουν απο chris και cross, έχουν αντικατασταθεί απο το Χ. Ο αγγλικανός που ποτέ του δεν είχε μεγάλη σχέση με την θρησκεία, μιας που το μ'ονο που τον ένοιαζε (και ακόμα τον νοιάζει) είναι εκείνος να περνάει καλα, και οτιδήποτε άλλο είναι αδιάφορο, οι λέξεις που γράφει συνέχεια είναι xmass και τίποτε άλλο.

    Νικόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ.....
    Ετσι ακριβως ειναι...
    Και ουσιαστικα το νοημα των Χριστουγεννων εχει ολοκληρωτικά χαθεί με εκείνον τον santa claus της Coca Cola... με τα ξωτικα και με τα ελκυθρα και τους ταρανδους...
    Ειναι μια τελείως κοσμικη γιορτη κυριως για παιδια στην δυση με λαμπακια και στολισμενα δεντρα...

    Φαντασου οτι τοσο πολυ αρεσει στους ΜΗ Χριστιανους Ιαπωνες που την γιορταζουν κι αυτοί ως απλο εθιμο!!!!!!
    Η Νεα Ταξη εκκοσμικευει για ευνοητους λογους ολες τις μεγαλες χριστιανικες γιορτες... (οχι οτι εχουν και καμια άλλη οι δυτικοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.