Σελίδες

27 Ιουλίου 2018

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ;;;;

Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης

Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι αυτό το παρανάλωμα της φωτιάς, αυτές όλες οι εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της χώρας των καταστροφικών πυρκαγιών είναι τυχαία φαινόμενα;;; Να πιστέψουμε ότι είναι απλά συνέπειες των “καιρικών φαινομένων”;;;; Του στρατηγού “Ανέμου”;;;;

Ας πάμε μερικά χρόνια πίσω να παρακολουθήσουμε κάποια γεγονότα όπως δημοσιεύθηκαν:

Στις 3 Νοεμβρίου 1996, στην Τουρκία, στην περιοχή Σουσουρλούκ μία θωρακισμένη Μερσεντές καρφώθηκε σε ένα φορτηγό. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί ο υποδιευθυντής ασφαλείας και πρώην διευθυντής ειδικών επιχειρήσεων στις κουρδικές επαρχίες Χουσεΐν Κοτσαντάγκ, η ερωμένη του και ο καταζητούμενος για πολλές δολοφονίες Αμπντουλάχ Τσατλί. Ο Τσατλί ήταν στέλεχος των Γκρίζων Λύκων, μαφιόζος και συνεργάτης των μυστικών υπηρεσιών. Παρέστησαν ανώτατα στελέχη των μυστικών υπηρεσιών και η τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τανσού Τσιλέρ, η οποία φέρεται να δήλωσε τα εξής αποκαλυπτικά: «Εμείς τιμάμε με σεβασμό αυτούς που πυροβολούν εν ονόματι του κράτους»!

Στο Σουσουρλούκ υπήρξε και επιβάτης που επέζησε. Ηταν ο Εντίπ Σεντάτ Μπουτσάκ, βουλευτής του κόμματος της Τσιλέρ, αρχηγός παρακρατικής ομάδας στις κουρδικές επαρχίες και υπεύθυνος για πλήθος δολοφονιών. Σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον νεκρό Τσατλί, ο Μπουτσάκ δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ότι, μεταξύ των άλλων που είχε κάνει για την Τουρκία, είχε κάψει ελληνικά νησιά. Η ακροδεξιά εφημερίδα «Γενί Σαφάκ», μάλιστα, το έκανε πρώτο θέμα με τίτλο «Εμείς κάψαμε τη Ρόδο».

Την εμπλοκή του σε εμπρησμούς ελληνικών δασών ομολόγησε και το στέλεχος των Γκρίζων Λύκων Χαλούκ Κιρτσί, που ήταν συνεργάτης και κουμπάρος του γενικού διευθυντή ασφαλείας και αργότερα υπουργού Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Μεχμέτ Αγκάρ. Όταν κατηγορήθηκε για εγκλήματα, για να αποδείξει ότι ενεργούσε για λογαριασμό του τουρκικού κράτους, ο Κιρτσί δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εμείς κάψαμε και τα ελληνικά δάση».

Λίγο αργότερα, είχαμε και μία τρίτη ομολογία. Μετά τη σύλληψή του, ο κατηγορούμενος Τούρκος έμπορος ναρκωτικών Αλατίν Τσακιντζί αποκάλυψε ότι ως αντάλλαγμα για τις διευκολύνσεις που του έκαναν τουρκικές υπηρεσίες στη μεταφορά ναρκωτικών, αυτός και οι συνεργάτες έκαιγαν δάση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Τα χρόνια πέρασαν, οι πολιτικές (στην Ελλάδα) άλλαξαν, παγκοσμιοποιηθήκαμε και καταργήσαμε τα σύνορα. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπαίνει στη χώρα καλυπτόμενος πίσω από τον μανδύα του πρόσφυγα και του κυνηγημένου. Χωρίς ταυτότητες ή διαβατήρια αφού τα καταστρέφουν μόλις πατήσουν σε ελληνικό έδαφος (όπως έχει καταγγελθεί), είναι “ό,τι δηλώσουν” όπως θα έλεγε και ο συμπαθής Γιάννης Τσαρούχης.

Ποιος μας εγγυάται ή μας αποκλείει την είσοδο στη χώρα πρακτόρων εντεταλμένων να εκτελέσουν μια πολύ απλή “αποστολή”, να βάλουν μια φωτίτσα όταν οι περιστάσεις το ευνοούν;;; 

Ποιος ελέγχει αυτούς που μπαίνουν στην επικράτεια, τι ρόλο παίζουν και τι σκοπό έχουν;;; Αρκεί και μόνο να προβάλλουμε διεθνώς τις υπηρεσίες “ανθρωπισμού” που παρέχουμε στους παντός είδους και ανεξέλεγκτους “κατατρεγμένους”;;;; 

Τώρα που γίναμε “Μπάτε σκύλοι αλέστε” τι άλλο θα πρέπει να περιμένουμε;;; 
Υπάρχουν υπηρεσίες που θα διαφυλάξουν την ακεραιότητα της χώρας και των πολιτών;;; και ποιες;;;; 
Απαντήσεις θα πάρουμε;;;;; 

αιέν αριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.