Σελίδες

30 Ιουλίου 2018

Απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια στην Ζάκυνθο

Η φωτογραφία είναι από την Βόρεια Ζάκυνθο ανάμεσα στο χωριό Βολίμες και στις Αλυκές.
Γράφει ο Δημήτρης Περδίκης

Η Ζάκυνθος είναι ένα πανέμορφο νησί, περιδιαβαίνοντας τις εξοχές της το μάτι δεν χορταίνει την εναλλαγή του πράσινου της φύσης της και του γαλάζιου της θάλασσάς της.

Όμως κάπου οι εικόνες που αντικρίζεις είναι απωθητικές, αποκρουστικές, απαράδεκτες. Σκουπιδότοποι με κάποιους κάδους γεμάτους και διάφορα σκουπίδια να γεμίζουν όλη την περιοχή. Είναι απαράδεκτο ένα τέτοιο νησί να ρεζιλεύεται από τέτοιες εικόνες που αντικρίζουν οι τουρίστες που φτάνουν από όλον τον κόσμο. Είναι θέμα υγιεινής και πάνω από όλα μέγας κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιών. 

Άκουσα δικαιολογίες από τις δημοτικές αρχές οι οποίες όμως δεν με ενδιαφέρουν. Πρέπει η κατάσταση αυτή να σταματήσει τώρα, όχι αύριο, ούτε του χρόνου ΤΩΡΑ. Είναι ντροπή και υπάρχει κίνδυνος. Ας δημιουργήσουν ομάδες εθελοντών να τα μαζέψουν και ας βρούνε άμεση διαχείριση ώστε να εξαφανιστούν. Που; Δεν ξέρω, και στο κάτω-κάτω υπάρχει και το σπίτι του δήμαρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.