Σελίδες

26 Ιουνίου 2018

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ - Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ... (βίντεο)

από τον χρήστη Βίντεο Ορθοδοξίας

Σχέδιο επί χάρτου ο επερχόμενος διαμελισμός της Ελλάδος... Μιλάει ο Καθηγητής γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου της Οττάβα Δημήτριος Κιτσίκης στην εκπομπή "Αντιθέσεις" ΚΡΗΤΗ TV τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ του 2013. 
Δείτε όλη την εκπομπή εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=HrYM6... 

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ "ΒΟΡΕΙΑ" ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ. 

Ο Χ Ι - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΡΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΟ ΑΓΙΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ" ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ... ΑΦΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ". ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ"". Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΧΕΣ 2019)

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΩΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ" ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΙΑ" ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΠΡΙΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ. Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΠΙΣΤΟΥΣ (ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, Ο ΘΕΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (Γένεσις κεφ.18, στ.32). 

 Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΤΩΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ", ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... ΤΩΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ, ΔΗΛΑΔΗ: "ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ "ΜΙΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.