Γράφει ο Πέτρος Χασάπης
Ο πλοίαρχος πρέπει να ρωτήσει τον επικεφαλής.
Ο επικεφαλής πρέπει να ρωτήσει τον αρχηγό ΓΕΝ.
Ο αρχηγός ΓΕΝ πρέπει να ρωτήσει τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πρέπει να ρωτήσει το υπουργό.
Ο υπουργός πρέπει να ρωτήσει τον πρωθυπουργό.
Και ο πρωθυπουργός πρέπει να.... ρωτήσει τη Μέρκελ.
Μήπως θα ήταν καλύτερο, να υπάρχουν προκαθορισμένοι κανόνες χειρισμού τέτοιων περιστατικών; Λέω εγώ τώρα...
Προφανώς υπάρχουν κάποιοι προκαθορισμένοι πεπαλαιωμένοι γραφειοκρατικοί κανόνες, αλλά οι Τούρκοι μηχανεύονται συνεχώς νέους τρόπους προκλήσεων ενός νέου υβριδικού πολέμου, που βρίσκει πάντα απροετοίμαστους τους Έλληνες στρατιωτικούς και το σύστημα βραχυκυκλώνεται.
Νομίζω ότι θα πρέπει να δοθεί κάποιος βαθμός ελευθερίας στα ελληνικά πληρώματα, να απαντούν με ανάλογες καινοφανείς ενέργειες ενός άλλου τύπου υβριδικού πολέμου.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.