Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στα 10μ με αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής, που διεξάγεται στο Φορτ Μπένινγκ των ΗΠΑ.
Μετά από «μάχη» με τη Σέρβα, Ζοράνα Αρούνοβιτς, η Κορακάκη έδειξε την ανωτερότητά της νικώντας με εξαιρετικές βολές στο τέλος. Συγκεκριμένα, η Άννα Κορακάκη ατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 243.7 έναντι 240.1 της Αρούνοβιτς.
Τρίτη κατετάγη η Κλαϊσουμπάν από την Ταϊλάνδη με 219.1. Η επίδοσή της στον προκριματικό είχε αφήσει… υποσχέσεις για την πρώτη θέση στο αγώνισμα.
Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής είχε προκριθεί στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ (587/600), νωρίτερα σήμερα (Σάββατο, 12/5). Συγκεκριμένα, είχε σημειώσει νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον προκριματικό με 587 – 21x (σε 600 βολές), αφού στα έξι σετ η βαθμολογία της ήταν 99, 98, 98, 99, 96, 97!
Την Κυριακή (13/5), η Άννα Κορακάκη συμμετέχει στο μεικτό 10μ αεροβόλο πιστόλι του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αγωνιστεί με τον αδελφό της, Διονύση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ Ατλάντα, ΗΠΑ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.