Σελίδες

30 Απριλίου 2018

Δεκάδες πανεπιστημιακοί στηρίζουν την αναδοχή και υιοθεσία...

Οι αυριανοί γονείς.... κατά τους Πανεπιστημιακούς!!!
Γράφει ο Γιώργος Γρυμπογιάννης

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός των ενηλίκων ομοφυλοφίλων, διεκδικεί να εισχωρήσει στο σχετικό αντιληπτικό πεδίο των ανηλίκων (και να το επηρεάσει) από τη πιο αδύναμη και επομένως από την πιο εύκολα επηρεαζόμενη, μικρότατη παιδική ηλικία.

Η πολιτεία, αποφασίζει και αυτή να συμβάλλει θεσμικά, σε αυτή τη διεκδίκηση των ομοφυλοφίλων, στον επηρεασμό δηλαδη της αντιληπτικής ικανότητας των ανηλίκων σχετικά με το "τι είναι σεξ", υιοθετώντας πλήρως τις απαιτήσεις των ομοφυλοφίλων.

Ομως, το πως διασφαλίζεται η προστασία της εγγενούς σεξουαλικότητας (πράγμα που ενίοτε χρειάζεται ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς, με ιατρικούς,ψυχολογικούς, κλπ, συμβούλους), όσο και πως διασφαλίζεται η δυνατότητα ένταξης της σεξουαλικότητας στον πλήρη φυσιολογικό της κύκλο (γάμος-τεκνοποίηση-οικογένεια-διαπαιδαγώγηση), αποτελεί πρώτη και συνταγματικά οφειλόμενη, μέριμνα της πολιτείας.

Αντ' αυτών, η πολιτεία (με την παράλληλη παρέμβαση των ΜΜΕ και της Δικαστικής Αφασίας), εγκλωβίζει τον πλήρη αναπαραγωγικό-διαπαιδαγωγικό κύκλο στην "ελευθερία" της σεξουαλική πράξης/έλξης, πράγμα φυσιολογικό εφ όσον οι αντι-πρόσωποι του λαού απεργάζονται σχέδια υπονόμευσης και εκπαίδευσης και ψυχολογίας (ατομικής-βιομηχανικής-κοινωνικής-κλπ) και νοημοσύνης και Προστασίας Ατόμου-Οικογένειας-Πατρίδας και Δικαίου και ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (η δε αντίσταση καταστέλλεται...), ούτως ώστε να κυριαρχεί ως μοναδική αξία, αυτή της ΕΠΙΒΟΛΗΣ. Επ' αυτών οι επώνυμοι "ειδικοί", δεν είδαν-δεν άκουσαν.Το ίδιο βεβαίως, και οι Δικαστικοί.

Γιώργος Γρυμπογιάννης

(σχόλιο επί του άρθρου ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.