Σελίδες

26 Απριλίου 2018

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΟΙΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Όσοι δεν το έχουν αντιληφθεί, θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν. Ο Ερντογάν εποικίζει την Ελλάδα με μουσουλμάνους σταθερά και με σχέδιο, ενώ εμείς άδωμεν αδιάφορα. Οι δε ελληνική ολιγαρχία και η Εκκλησία το ανέχονται πλήρως.

Τα προ ημερών γεγονότα στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη, καθώς και ανάλογα επεισόδια σε διάφορα νησιά, είναι ένας προάγγελος, όλων αυτών που θα ακολουθήσουν σε όλη την επικράτεια στην Ελλάδα των μνημονίων.

Με τι ευλογίες και των ευρωπαίων “εταίρων” μας, οι οποίοι φρόντισαν να κλείσουν τα δικά τους σύνορα, ώστε να εγκλωβιστούν όλοι οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα, ο Ερντογάν εποικίζει την Ελλάδα με μουσουλμάνους και πολύ φοβάμαι πως σε μια δύσκολη στιγμή για το έθνος, θα δούμε στους δρόμους οπλισμένους (άγνωστο πως) και φανατισμένους αλλοδαπούς.

Το δε εγχώριο εξουσιαστικό σύστημα, αντί να διαμαρτυρηθεί στην ΕΕ και να λάβει άμεσα μέτρα, αντίθετα θέλει να προχωρήσει σε ταχύτατες διαδικασίες ελληνοποίησης, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ανύπαρκτα μέχρι σήμερα μειονοτικά προβλήματα.

Είναι να αναρωτιέται κάποιος γιατί γίνονται όλα αυτά; Αυτό είναι φυσικά σχέδιο της παγκοσμιοποίησης, όμως εμείς τι κερδίζουμε ως έθνος στο να το προωθούμε με προθυμία; 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.