Σελίδες

30 Μαρτίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ελληνίδα επιβάτης καταγγέλλει τουρκόφωνο οδηγό ταξί για σεξουαλική παρενόχληση σε κεντρικό δρόμο των Αθηνών!!!

ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ: 

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ 

«Kάλεσα ΤΑΞΙ στις 6 το απόγευμα σήμερα Παρασκευή 30 του Μάρτη από Πειραιά για να πάω στα ΚΤΕΛ Κηφισού. Φυσικά το σύστημα μου έδωσε τον αριθμό κυκλοφορίας του εν λόγω οχήματος πριν έρθει να με παραλάβει. Αφού επιβιβάστηκα, μου εξήγησε ο οδηγός (με όχι καλά ελληνικά) ότι υπάρχει μποτιλιάρισμα και πιθανόν να χάσω λεωφορείο των 7 που θα ταξίδευα. Κατά την διάρκεια της διαδρομής χαριτολογώντας με διάφορες βλακώδεις κι ανόητες δικαιολογίες προσπάθησε να μου σηκώσει τη φούστα και να μ’ αγγίξει στο πόδι κι ενώ καθόμουν στο πίσω κάθισμα. Όταν αντέδρασα κι άρχισα να τηλεφωνώ στον σύζυγό μου, γύρισε την κουβέντα στην πολιτική κι άρχισε να υβρίζει την χώρα μου, λέγοντας χαρακτηριστικά σ’ ένα σημείο τη φράση «αυτή η κωλοχώρα πρέπει να καεί ολόκληρη» !!! Εκτός από τις νόμιμες ενέργειες που θα κάνω όταν επιστρέψω στην Αθήνα, θα ήθελα να σας καταγγείλω το γεγονός και να δημοσιευτεί, άμεσα. Τα στοιχεία του εν λόγω «κυρίου» οδηγού ταξί που στη διαδρομή ευλογούσε και την Τουρκία, είναι: AVRAAM BACHTSEVAN. Ο αριθμός κυκλοφορίας του ταξί είναι: ΤΑΒ 6169 και είναι μάρκα SKODA OCTAVIA 2014. Σας ευχαριστώ πολύ.» Κ. Τ. 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ "ΕΛΑ ΤΩΡΑ":
Το κοινοποιούμε όλοι όσοι διαθέτουν σοβαρές ιστοσελίδες για να γίνει γνωστό το τι συμβαίνει με τις άδειες εργασίας αλλοδαπών και ξενόφερτων ύποπτων πρακτόρων στη χώρα μας, με τις ευλογίες του Σύριζα. Αν υπάρχει Δικαιοσύνη ας επιληφθεί αυτεπάγγελτα. Αν η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΞΙ καθώς και το Σ.Α.Τ.Α. που θα τους το κοινοποιήσουμε έχουν κάποια στοιχειώδη ευαισθησία πάνω στην καταγγελία αυτή, ας επιληφθούν κι ας στείλουν το αλλοδαπό αυτό σκουπίδι απ’ εκεί που ήρθε, αφαιρώντας του φυσικά και την ΆΔΕΙΑ εργασίας παίρνοντας πίσω την υπογραφή τους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.