Σελίδες
22 Ιανουαρίου 2018
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΕΙ Ο «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ» Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.
Όποιος πιστεύει ότι η ίδια άρχουσα τάξη που μας χρεοκόπησε και που τώρα, μέσα στη χρεοκοπία, μας εκμεταλλεύεται, θα μας λυπηθεί και θα μας σεβαστεί κάποια στιγμή, είναι πολιτικά ανόητος.
Ο ελληνικός λαός καταστρέφεται από την άρχουσα τάξη του. Δυστυχώς, αντί στη χώρα μας να διαμορφωθεί μια εθνική παραγωγική άρχουσα τάξη εκφράζοντας το λαό, από την αρχή που απελευθερώθηκε η χώρα, δημιουργήθηκε μια μεταπρατική άρχουσα τάξη, ως συνέχεια των κοτζαμπάσηδων επί τουρκοκρατίας, η οποία έλεγξε εύκολα και κοινωνικοποίησε το λαό στα μέτρα της, υποτάσσοντάς τον στα συμφέροντά της.
Αυτή η άρχουσα πολιτικοοικονομική ολιγαρχική και ταυτόχρονα υπερσυγκεντρωτική ελίτ, έχοντας υπό τον πλήρη έλεγχό της τον κρατικό μηχανισμό, είναι απόλυτα υπεύθυνη για αυτό που είμαστε ως λαός και ως έθνος σήμερα. Σοφίζεται ένα σωρό τεχνάσματα, θεσμούς και νόμους, ώστε ποτέ να μην αγγίζεται η ίδια, αλλά αντίθετα να διευκολύνεται στη νομή της κοινωνίας, διαφθείροντας και διχάζοντας το λαό.
Πληθώρα μέτρων (εισπρακτικά ή άλλα), θεσπίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε αφενός να παράγουν περαιτέρω παρανομία και γραφειοκρατία, προάγοντας τους πολίτες στη διαφθορά, αφετέρου επιβαρύνουν τους αδύναμους πολίτες κυρίως της μεσαίας τάξης, αφήνοντας εντελώς απέξω τα ανώτερα οικονομικά στρώματα. Είναι απίστευτο το πόσο «μελετημένα», με την λογική αυτή, είναι τα μέτρα που λαμβάνονται, ενώ όλοι αναρωτιόμαστε γιατί δεν γίνεται το απλό.
Αυτή η άρχουσα πολιτικοοικονομική τάξη, η οποία δεν διαθέτει λαϊκά και κοινωνικά ερείσματα, αναζητεί μόνιμα στηρίγματα από το εξωτερικό, προκειμένου να εξασφαλίζει την εξουσία της, δίνοντας απλά στο λαό μια κατευθυνόμενη και απόλυτα ελεγχόμενη ψήφο, για τις ανάγκες του δημοκρατικού "φερετζέ". Αυτός είναι ο επί 200 χρόνια τώρα ο εσωτερικός "εχθρός" της χώρας και αν δεν ηττηθεί αυτός ο εχθρός πρώτα, η χώρα δεν πρόκειται να προχωρήσει με αξιώσεις προς το μέλλον.
πηγή
1 σχόλιο:
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.

Ἐξαιρετικόν ἄρθρον, συγχαρητήρια! Ἐπιτρέψατέ με νά συμπληρώσω ὅτι ἡ φράσις σας "αναζητεί μόνιμα στηρίγματα από το εξωτερικό" θά ἔπρεπε νά εἶναι πιό συγκεκριμένη, π.χ. "λαμβάνει καί ἐκτελεῖ προθύμως ἐντολάς τῶν ἐχθρῶν τῆς Ἑλλάδος Σιωνιστῶν μέσῳ τῆς Μασσωνίας."
ΑπάντησηΔιαγραφή