Σελίδες

6 Δεκεμβρίου 2017

Σοκ! Απήγαγαν τον πρωθυπουργό!

Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος 

Κάτω από τη μύτη μας. Μπροστά στα μάτια μας. Τον πήραν και τον υποχρέωσαν να κυβερνά μια άλλη χώρα 

Πάνω που σύμπασα η Ελλάς ετοιμαζόταν να γευματίσει το παραδοσιακά αντιπαθητικό κυριακάτικο γιουβέτσι, της κόπηκε η όρεξη. Το καλό είναι ότι απέφυγε το γιουβέτσι και τις θερμίδες. Το κακό ήταν μέσα στην είδηση που διάβαζε. Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα «Diario de Noticias» και είπε πράγματα που αποδεικνύουν ότι πρωθυπουργεύει αλλού. Μια άλλη χώρα, σχεδόν ευημερούσα και με λυμένα τα μεγάλα προβλήματά της, απολαμβάνει τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του μουντιαλικού υπερπαικταρά της πολιτικής, της Αριστεράς και της προόδου.

Διαβάστε κι εσείς, συγχωριανοί, μερικά από τα αποσπάσματα της συνέντευξης του Αλέξη και τραβήξτε τις κοτσίδες σας μέχρι να γίνουν λεπτές σαν ράστα: «Το παράδειγμα της Πορτογαλίας αποτελεί δεδικασμένο αφού άνοιξε δρόμο, ώστε και εμείς να μπορέσουμε να πράξουμε το ίδιο χωρίς να είναι σε θέση οι θεσμοί να μας το αρνηθούν. Δηλαδή, για παράδειγμα, να αυξήσουμε τους μισθούς, να αποκαταστήσουμε τις εργασιακές σχέσεις, τις συλλογικές συμβάσεις κ.λπ.»

Από τα παραπάνω βλέπουμε ότι ο Τσίπρας σίγουρα έχει σχηματίσει κυβέρνηση κάπου στην Ευρώπη (μια και αναφέρει ότι η Πορτογαλία τού «άνοιξε δρόμο»). Αν βρισκόταν στην Ασία, στην Αμερική ή στην Αφρική, δεν θα μπορούσε η Πορτογαλία να του ανοίξει την οδό, που οδηγεί σε αυξήσεις μισθών, σε αποκαταστάσεις εργασιακών σχέσεων κ.λπ.

Στην Ελλάδα μόνο για απολύσεις ακούμε και για μισθούς Ζανζιβάρης διαβάζουμε. Δεν είναι δυνατόν να ετοιμάζονται όλα τούτα εδώ. Τα ενδεχόμενα είναι τρία: Ή ανέλαβε πρωθυπουργία σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή μας δουλεύει (αν και αυτό αποκλείεται, ο λόγος του είναι συμβόλαιο).

Τώρα που το εξετάζουμε όλοι μαζί το θέμα και όλο και κάποιος από εσάς έχει γνωστό ή συγγενή στη Γερμανία, δεν του λέτε να κοιτάξει μπας και ο Τσίπρας, λόγω της ακυβερνησίας εκεί, ανέλαβε καγκελάριος, έφαγε τη θέση της Μέρκελ κι είναι έτοιμος να διορίσει υπουργό Οικονομικών στους Τεύτονες τον μέγα Βαρουφάκη; 

δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.