Σελίδες

30 Νοεμβρίου 2017

Αλλο ένα ψέμα του SYRIZA... "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη"

Σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε τηλεοπτικός σταθμός σήμερα (σημ. χθες) πραγματοποιηθήκαν 15 πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών στον Νομό Αττικής.
Έγιναν πλειστηριασμοί διαμερισμάτων σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου, ακόμη και για οφειλές 30.000 ευρώ. 

Στην πορεία η καθολική προστασία και η σεισάχθεια έγιναν «προστασία για κάτω των 300.000 ευρώ», για να φτάσουμε έναν σχεδόν μήνα πριν τη δύση του 2017 και την αυγή του 2018, να χάνονται πρώτες κατοικίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, για οφειλές μόλις 30.000 ευρώ.

Όπως προαναφέραμε, σε όλη την Αττική, μόνο σήμερα (σημ. χθες), πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 15 πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών και συγκεκριμένα στις περιοχές της Αθήνας, της Νίκαιας, του Μοσχάτου, του Αμαρουσίου, της Καλλιθέας και του Χαλανδρίου. 

Οι πλειστηριασμοί έγιναν τόσο ηλεκτρονικά, όσο και με τον παραδοσιακό τρόπο και παρά τις αντιδράσεις από οργανώσεις και πολίτες.

Στο Χαλάνδρι, λόγου χάρη, χάθηκε πρώτη κατοικία για οφειλή 43.000 ευρώ. Στη Νίκαια, βγήκε σε πλειστηριασμό τετραόροφο, που μοιραζόταν οικογένεια, με δύο πρώτες κατοικίες. 

Στο Μοσχάτο, χάθηκε σπίτι περίπου 60 τετραγωνικών, για οφειλή μόλις 30.000 ευρώ.
Από τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι η προστασία της πρώτης κατοικίας δεν υφίσταται πλέον στην Ελλάδα, παρά τα «παχιά» λόγια των κυβερνόντων στα κανάλια και στα ραδιόφωνα. 

Μόνο όσοι έχουν υπαχθεί στο Νόμο Κατσέλη ή προλάβουν να υπαχθούν έως το τέλος του 2017, καθώς από το 2018 δεν θα έχουν δικαίωμα, θα μπορούν να καταφύγουν στο δικαστήριο και να «φρενάρουν» ή να αποφύγουν τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας τους. 

πηγή

2 σχόλια:

  1. Πρίν οι πολιτκοί κατσαπλιάδες ανέβουν στην "εξουσία", έδωσαν κάποια συνθήματα στον αποχαυνωμένο κόσμο της τηλεόρασης.
    Ενα απο τα συνθήματα αυτά, ήταν και το "Καθε ένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη".
    Τώρα, πως το κάθε ένα έγινε κανένα, μόνο κάποιος ξυχολόγος μπορεί να μας πεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και φιλε ανωνυμε το καταλαβαίνω το σκεπτικο του μηνυματος σου ωστοσο μαλλον το εγραψες λαθος... αναποδα.
    Δηλαδή το αρχικο τους συνθημα ηταν "Κανένα σπιτι στα χερια τραπεζιτη".... κι οχι το "Καθε ενα σπιτι στα χερια τραπεζιτη"... φυσικα..
    Και το συνθημα πλεον μετα την μεγαλη κωλοτουμπα εξουσιας εγινε "καθε σπιτι.... κλπ"

    Αλα δεν χρειαζεται να απορουμε...
    Προκειται για απατεωνες ψευτες και προπαντως και προδοτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.