Σελίδες

7 Νοεμβρίου 2017

Σάμος: Ανήλικη φασιστο-μαθήτρια εξουδετέρωσε με... «καρατιά» έναν αγαπητό πρόσφυγα που ήθελε απλά να την κλέψει και να την χουφτώσει!

Δεν πήγαν χαμένα τα μαθήματα πολεμικής τέχνης (Κράβ μαγκά) που έκανε μια μαθήτρια Γυμνασίου στη Σάμο. Εφάρμοσε πιστά όσα είχε διδαχθεί όταν δέχθηκε επίθεση από έναν αλλοδαπό οποίος προσπάθησε αρχικά να την κλέψει και μετά να ασελγήσει σε βάρος της και τον έβγαλε… νοκ άουτ! 

Η ανήλικη κοπέλα πήγαινε να πάρει τη μητέρα της από τη δουλειά της όταν στην περιοχή του Δημοτικού Γηροκομείου, ένας μετανάστης προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα της. Η μαθήτρια την συγκράτησε και όταν ο αλλοδαπός είδε ότι δεν θα τα κατάφερνε, προσπάθησε να την… «χουφτώσει»! 

Όμως, εκείνη αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, καθώς κατάφερε να τον εξουδετερώσει με μια από τις λαβές (συγκεκριμένα κλωτσιά στο πρόσωπο) που είχε διδαχτεί στα μαθήματα πολεμικών τεχνών και να τον ρίξει στο έδαφος! Αμέσως μετά έτρεξε χωρίς να κοιτάζει πίσω της όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στην δουλειά της μητέρας. Η ψύχραιμη μαθήτρια διηγήθηκε στους γονείς της τι συνέβη και πήγαν μαζί στην Ασφάλεια, όπου έδωσε κατάθεση και πλήρη περιγραφή του δράστη, ο οποίος αναζητείται.

(πληροφορίες από την πηγή με προσθήκη του τηλεοπτικού ρεπορτάζ) 

ΣΧΟΛΙΟ

Φυσικά σε όλους μας γεννάται η απορία πως δεν συνελήφθει η βίαιη φασιστο-μαθήτρια που χτύπησε τον αγαπητό μας "πρόσφυγα"....
Είναι βέβαιο ότι μόλις βρεθεί το θύμα θα υποβάλλει μήνυση κατά της μαθήτριας η οποία πρέπει να μάθει να σέβεται τους πρόσφυγες....
Αν από τώρα αντιδρά έτσι που είναι 15 ετών φανταστείτε τι βρωμόξυλο θα ρίχνει στους αγαπητούς πρόσφυγες όταν μεγαλώσει και γίνει ακόμα πιο έμπειρη στις πολεμικές τέχνες....

Να έρθουν αμέσως ΜΚΟ και δικηγόροι του SYRIZA να υπερασπιστούν τον άτυχο πρόσφυγα.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.