Σελίδες

31 Οκτωβρίου 2017

Γκέι ποδοσφαιριστές στα ηλεκτρονικά παιχνίδια των παιδιών μας.

Εχουμε πολλές φορές τονίσει ότι η Νέα Τάξη ελέγχει τον αθλητισμό μέσω όλων των παγκόσμιων αθλητικών ομοσπονδιών, π.χ. FIFA, FIBA, UEFA, ΔΟΕ κλπ.... γι αυτό βλέπουμε συνεχώς αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά πανό, φυσικά γεμάτα υποκρισία και ψέμα καθώς υπάρχει ρατσισμός απέναντι σε συγκεκριμένες ομάδες και λαούς (και το ξέρουμε πολύ καλά) και φυσικά φασισμός καθώς τιμωρούνται ακόμα και οι ομάδες των οποίων οι οπαδοί σηκώνουν τα εθνικά τους σύμβολα...
(παράδειγμα πρόσφατα τιμωρήθηκε ελληνική ομάδα Ποντίων επειδή στις εμφανίσεις της απεικόνιζε εικόνες της Γενοκτονίας των Ποντίων!!!! και επίσης πάλι προσφατα τιμωρήθηκε ο ΑΠΟΕΛ της Κύπρου επειδή σήκωσαν οι οπαδοί του ελληνικές σημαίες)

Μην ξεχνάμε επίσης ότι σε πρόσφατο μουντιάλ τις μπάλλες έφτιαχναν μικρά παιδιά σε χώρα του τρίτου κόσμου για πενταροδεκάρες.... (η επίσημη αιτιολογία ήταν ότι έχουν μικρά δάκτυλα!!!!)

Παράλληλα στην πρόσφατη Ολυμπιάδα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να επιτρέψει την συμμετοχή σε τρανσέξουαλ αθλητές!!!!

Τα αίσχη λοιπόν στον αθλητισμό δεν τελειώνουν...
Και όλες οι διεστραμμένες αντιλήψεις της Νέας Τάξης επιβάλλονται σε οπαδούς, ομάδες και αθλητές...
Η ΝΤ γνωρίζει ότι ο αθλητισμός αφορά την νεολαία δηλαδή τους αυριανούς πολίτες και έχει μεγάλη απήχηση σε όλη την ανθρωπότητα, γι αυτό και ήταν από τους πρώτους χώρους που θέλησε και πέτυχε να ελέγξει πλήρως...

Οσες χώρες αρνούνται να αποδεχθούν όλα αυτά κινδυνεύουν με αποκλεισμούς των ομάδων τους και των εθνικών τους εκπροσώπων από τις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις....

Ενας ακόμα τομέας που υπάρχει απόλυτος έλεγχος της Νέας Τάξης είναι τα γνωστά μας βιντεοπαιχνίδια... videogames...
Από την στιγμή που κι αυτά αφορούν το αγαπημένο θύμα των κοπρόσκυλων  των μυστικών στοών και λεσχών, που είναι το παιδί, και ο νέος, ήταν επόμενο να ελέγχεται πλήρως η εν λόγω βιομηχανία παραγωγής παιχνιδιών, από τα αποβράσματα αυτά, και όλες οι διεστραμμένες τους ιδέες να προωθούνται μέσω των παιχνιδιών και να δηλητηριάζουν τα μυαλά των θυμάτων...

Ετσι το πάντρεμα των δύο παραπάνω έφερε το παρακάτω αποτέλεσμα....

Διαβάστε λοιπόν από το contra.gr τι θα περιλαμβάνουν τα νέα ποδοσφαιρικά ηλεκτρονικά παιχνίδια που είναι από τα πιο αγαπημένα των παιδιών μας.... κι όχι μόνο.

ΘΑΝΟΣ

Είναι επίσημο πλέον πως στο νέο "Football Manager 2018" οι νέοι ποδοσφαιριστές της πλατφόρμας θα μπορούν ανοιχτά να δηλώνουν μέσω συνέντευξης Τύπου ότι είναι γκέι! 

Κατόπιν, ο προπονητής ή καλύτερα ο manager θα μπορεί μέσω διαλόγου με την ομάδα ή τον ποδοσφαιριστή να διαχειρίζεται την αποκάλυψη του εκάστοτε παίκτη και ανάλογα θα διακυμαίνεται η ικανοποίηση ή μη του κλαμπ με τον διαχειριστή.

Από την εταιρία που εκδίδει το δημοφιλές παιχνίδι η ιδέα ξεκίνησε με αφορμή επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που φοβούνται να παραδεχθούν δημόσια την σεξουαλική τους ταυτότητα. 

Μπορείτε να δείτε και την πρώτη ανακοίνωση:

@LokiDokigg @DoctorBenjy @milesSI Is this an early Easter Egg in the FM2018 Beta? pic.twitter.com/BWRz3KjxbL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.