Σελίδες

27 Οκτωβρίου 2017

....Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν αντιδρά στην εθνική προδοσία ο Ελληνικός Στρατός!!!!!

H χλεύη των ηττημένων: Αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού «διασκεδάζουν» στην ΛΑΕΔ με ΕΛΑΣίτικα τραγούδια!

Σε εκδήλωση του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, υπό την παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμύνης, Δημήτρη Βίτσα, o οποίος προφανώς γιόρταζε την απόφαση αναβάθμισης των F-16, η ορχήστρα του Στρατού Ξηράς παιάνιζε το ΕΛΑΣίτικο «Ηρωες, άπαρτα βουνά», του Πέτρου Πανδή και άλλα γνωστά αντάρτικα τραγούδια, χωρίς ούτε ένας αξιωματικός να νιώσει την ανάγκη να αποχωρήσει από την θλιβερή εκδήλωση ταπείνωσης του Ελληνικού Στρατού.

Και αυτό, στο πλαίσιο του εορτασμού της... εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Έτσι λοιπόν στην αίθουσα «Τερψιχόρη» της ΛΑΕΔ, η ορχήστρα του Στρατού έπαιξε συνολικά έξι αντάρτικα τραγούδια. Εκτός από το «Ηρωες, άπαρτα βουνά»: παίχθηκαν και το «Τούτες τις μέρες», «Μάνα μου, κρύψε το σπαθί», «Με το λύχνο του άστρου», «Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ» και το «Εμπρός, βοηθάτε»!

Το τελευταίο τραγούδι μαζί με το «Ήρωες, άπαρτα βουνά» έκλεισαν την εκδήλωση, στην οποία έγινε χαιρετισμός από τον (διοργανωτή) Δημήτρη Βίτσα...

Φταίει ο Δ.Βίτσας, ο οποίος στο κάτω-κάτω είναι γνωστός κομμουνιστής (λάτρης, όμως, των προϊόντων της Lockheed Martin) ή οι παρόντες αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού που δέχθηκαν να συμμετάσχουν, χωρίς να αποχωρήσουν, από μια τέτοια θλιβερή παράσταση που προσέβαλε τους νεκρούς τους, του 1946-1949; Ο Αρχηγός του ΓΕΣ αντιστράτηγος Α.Στεφανής τι λέει για το θέμα; 

το είδαμε ΕΔΩ 

ΣΧΟΛΙΟ

Δυστυχώς πρόκειται για κατάντημα....
Είναι τελειωμένοι....
Ασέβεια στους νεκρούς Ελληνες στρατιώτες....
Ρε εσείς έχετε καταλάβει τι επέτειο γιορτάζουμε;

Αυτό το αισχρό γλύψιμο των στρατιωτικών στον Βίτσα θα το πληρώσει πολύ ακριβά η πατρίδα μας....
Οταν γλύφεις τον προδότη, πολύ σύντομα θα γλύψεις και τον εχθρό....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.