Σελίδες

27 Οκτωβρίου 2017

Στέρησε στο "κτήνος" οποιαδήποτε πληροφορία

Γράφει η Αννα

Το κατεστημένο, όταν κατά καιρούς αντιλαμβάνεται πως ένα από τα διάφορα δηλητήρια που χειρίζεται για να επιτύχει την καταστολή της ανθρωπότητας δεν έχει την κατάλληλη τοξικότητα, βγάζει από το τσεπάκι της ένα άλλο, διαφορετικό. Ένα από αυτά που είναι της μόδας τελευταία είναι τα δημοψηφίσματα. Τα δημοψηφίσματα λειτουργούν λίγο πολύ σαν τα exit polls στις εκλογές. Προλαμβάνουν τις προθέσεις των λαών.

Το μεγάλο ερώτημα είναι σε ποιον είναι χρήσιμα τελικά; Δεν είναι περίεργο πως σχεδόν όλα τα δημοψηφίσματα ενώ αρχικά διοργανώνονται και επιτρέπεται κανονικά και νόμιμα η διεξαγωγή τους από το εκάστοτε κράτος, στο τέλος κρίνονται παράνομα και απλά αρχειοθετούνται και/ή πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων; Γιατί δεν τα κηρύσσουν παράνομα εξ αρχής οι κυβερνήσεις;  

Πολύ απλά επειδή το σύστημα θέλει να πιάσει τον σφυγμό και την πρόθεση των λαών για να μπορέσει εκ των υστέρων να τα στρέψει εναντίον τους και να επιβληθεί βάζοντας ύπουλα σε εφαρμογή το "διαίρει και βασίλευε" (βλ. εμφύλιους, κομματικά μαντριά κτλ) Πώς αλλιώς θα μπορούσε να "μάθει" με έγκυρο τρόπο και μαζικά τις τάσεις ολόκληρων κοινωνιών; 

Ας πούμε καταρχήν ΟΧΙ σε οποιαδήποτε αποσχιστική τάση! Μένοντας ενωμένοι, ας μη τους δώσουμε και τροφή για να ξέρουν! Ας αφήσουμε το θηρίο πεινασμένο να ατροφήσει! Να αντισταθούμε με ανυπακοή και αποχή σε ό,τι "οργανώνεται" δήθεν "δημοκρατικά" με σκοπό να μας διαλύσει αργότερα.

Είναι γνωστό πως ο μεγαλύτερος ΦΟΒΟΣ του κατεστημένου είναι ότι ο άνθρωπος είναι απρόβλεπτος. Κι όταν οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι κανείς δεν μπορεί να τους ψυχολογήσει και να τους εκμεταλλευτεί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.