Σελίδες

12 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΟ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ” ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ,  ΤΣΙΠΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΠΑΡΣΩΝ.  ΖΟΥΡΑΡΙ (ΤΟΥ ΜΗ "ΑΝ. ΕΛΛΗΝΑ", ”ΈΑΜΙΚΟΥ”, ΤΩΝ ΡΑΧΟΥΛΩΝ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ "ΑΠΕΧΟΝΤΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ. 

· Ήθελαν  να αυτοαποκαλούνται (και όσοι ίδιοι από τους ανωτέρω) “pride”. Δικαίωμα τους. Όμως δεν τους αρκούσε.

· Προσπαθούσαν και προσπαθούν με ντιρεκτίβες της ΕΕ που εφαρμόζουν όλοι οι ανωτέρω κατοχικοί, να μεταστρέψουν όλην την Ελληνική κοινωνία σε “pride”. Με «παρουσιάσεις» στα σχολεία, παρελάσεις με επικεφαλής τον σκουλαρικοφόρο “νεαρό” δήμαρχο Θεσσαλονίκης κτλ. Και πάλιν δεν τους αρκούσε. 

· Μετέτρεψαν, με τους ανωτέρω “αντιρατσιστές” κατοχικούς πολιτικούς, το σύμφωνο συμβίωσης σε “γάμο”.  Διαστρεβλώνοντας, αλλοτριώνοντας και μεταλλάσσοντας στα “γούστα” τους την ιερή έννοια του γάμου. Και πάλιν δεν τους αρκούσε. 

· Δεν ήθελαν όμως παρά το “pride” (που πολλοί από τους ανωτέρω, δικαίωμα τους, έφεραν το σήμα του στη βουλή) να αποκαλούνται ομοφυλόφιλοι με “pride”.

· Έτσι τώρα θέλουν, με τη βοήθεια των ανωτέρω κατοχικών, να καταργήσουν τα φύλα και να μετατρέψουν όλους τους Έλληνες σε “pride”. Στοχεύοντας εναντίον των Ελληνόπουλων. 

· ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ”, ΜΠΟΥΛΙΚΑ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ, "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ" ΑΜΑΡΤΙΕΣ<.

Ευριπίδης Μπίλλης

(ευχαριστούμε την καλή φίλη Χριστίνα Χαλεμή για την αποστολή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.