Αφού το 25μελες συγκρότημα ερμήνευσε θρησκευτικά τραγούδια από τη Νιγηρία ο μεγάλος μας ηθοποιός πήρε το λόγο για να σχολίασει την παρουσία τους εκθειάζοντας το γεγονός ότι ζουν, μεγαλώνουν και εργάζονται στην Ελλάδα… «Χαίρομαι που βλέπω σε αυτή τη σκηνή 25 Έλληνες που έχουν καταγωγή από μια όμορφη χώρα της Αφρικής, τη Νιγηρία. Χαίρομαι που αισθάνεστε Έλληνες και είστε Έλληνες που ζουν και ελπίζουν σε αυτή τη χώρα» είπε ο μεγάλος Έλληνας περφόρμερ.
«Είναι πολύ ωραία και σπουδαία αύτά με που έκαναν και έχουν χτίσει οι Αρχαίοι Έλληνες με τις περικεφαλαίες. Δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία που γράφει Μολών Λαβέ από έναν άνθρωπο που έχει έρθει στην Ελλάδα από άλλη χώρα. Αυτό είναι το παρελθόν Το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα» κατέληξε ο ηθοποιός.
Ο μεγάλος και γνωστός παρουσιαστής έχει και “πολυτάλαντη” καριέρα με ένα (1) πετυχημένο σήριαλ στην ζωή του και μετά ένα ακόμη το “Εθνική Ελλάδος” (με αντρατσιστικό / αντιεθνικιστικό κυρίως περιεχόμενο) που λογικά το παρακολούθησαν μόνο οι φίλοι και οι συγγενείς αφού κοπηκε από το κανάλι νωρίς με νούμερα αντίστοιχα του ρεάλιτυ του επίσης μέγάλου περφόρμερ Μένιου Φουρθιώτη.
Η επίσης πολυτάλαντη κριτική επιτροπή απαρτίζεται από την κ. Μπακοδήμου που κάποτε ξεφώνιζε στην Γιουροβίζιον “καλή τύχη Μακεδονία” όταν παρουσιάστηκε το τραγούδι των Σκοπίων και τον Σάκη Τανιμανίδη (Πόντιο στην καταγωγή) που πριν λίγες ημέρες πόζαρε ευτυχισμένος στον γάμο του Τούρκου παραγωγού αλλά και με τα όσα προκλητικά πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του “survivor” χωρίς να σχολίασει το παραμικρό.
Σύμφωνα λοιπόν με τον γνωστό και μεγάλο μας παρουσιαστή Γιώργο Καπουτζίδη, το “μέλλον” της χώρας θα υπάρχει μόνο μέσω των “μεταναστών” και μην ξεχνάμε ότι είναι Έλληνες όλοι, γηγενείς και αλλοεθνείς… Αυτές οι απόψεις είναι που θα μας πάνε μπροστά γιατί αν μας πάνε πίσω δεν ξέρουμε ποιός θα χαρεί…
Για να μιλήσουμε σοβαρά πάντως, όσο μπορούμε αναφερόμενοι σε ένα ριάλιτυ, θα έπρεπε ο τηλεθεατής να αναρωτηθεί για ποιόν λόγο ο παρουσιαστής ενός “ψυχαγωγικού” προγράμματος επιλέγει να μιλήσει στην πρεμιέρα της εκπομπής για θέματα άσχετα με το περιεχόμενου του παιχνιδιού, αφού οι συμμετέχοντες θα κριθούν αναλόγως ταλέντου και όχι χρώματος ή πολιτικών πεποιθήσεων...
πηγή
Αυτοί οι τύποι της διεστραμμένης διαφορετικότητας αποτελούν τα πρότυπα της ελληνικής τηλεόρασης για τα παιδιά μας...
Οταν ο άνθρωπος ξυπνήσει μια ημέρα και ανακαλύψει οτι έπρεπε να είχε πετάξει το σατανοκούτι απο την αρχή, Θα είναι πλέον αργά.
ΑπάντησηΔιαγραφή