Το ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ σας παρουσιάζει
την ομιλία του ομοτίμου καθηγητού phD Πολιτικής Επιστήμης, και πρώην Πρύτανη Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Γιώργου Κοντογιώργη, που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, την Τετάρτη 5 Ιουλίου, 2017 στις 18:00
με τίτλο
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Η ομιλία δόθηκε στην συνάντηση Φίλων Δημοκρατικής Πολιτείας.
Προλογίζει ο καθηγητής Σταύρος Παπαμαρινόπουλος
Κάμερα - Ήχος: Άννα Λοΐζου
Μοντάζ - Επεξεργασία: Παναγ. Μπανταλάκης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.