Σελίδες

27 Αυγούστου 2017

Σατανικός και Σεξουαλικός Συμβολισμός στις Ταινίες Disney

Τα κινούμενα σχέδια ήταν για τους περισσότερους από εμάς αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχαγωγίας μας στην παιδική μας ηλικία.  Ειδικά η δική μου γενιά του 90' είχε στην διάθεση της πλήθος παιδικών ταινιών που κυκλοφορούσαν σε βιντεοκασέτες και τις οποίες παρακολουθούσαμε ξανά και ξανά.

Πέρα από κάποιες λίγες σκηνές, που για την ηλικία μου τις θεωρούσα ενοχλητικές και τρομακτικές, όπως ήταν φυσικό, δεν μπορούσα να αντιληφθώ την μαζική χρήση υποσυνείδητων μηνυμάτων σε αυτές τις ταινίες. 

Το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, είναι κατα βάση σεξουαλικό με την λέξη SEX να κυριαρχεί, με φαλλούς και ανδρικά μόρια να υπάρχουν εντέχνως σχεδιασμένα και με σατανικά σύμβολα να είναι κρυμμένα εδώ και εκεί.

Είχα σοκαριστεί την πρώτη φορά που ανακάλυψα την χρήση τέτοιων μηνυμάτων, αλλά από ένα σημείο και μετά, παύει κάποιος να εκπλήσσεται, αφού με λίγη έρευνα διαπιστώνει ότι πρόκειται για μια πάγια τακτική της νέας τάξης πραγμάτων. Τα αποτελέσματα, τα βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια. 

Ποιός μπορεί να αρνηθεί πως ένας λόγος για την έντονη σεξουαλική απελευθέρωση των νέων και τη διαρκή σαρκική επιθυμία δεν είναι τα υποσυνείδητα μηνύματα; Διότι όταν βομβαρδίζεις το μυαλό διαρκώς με κάτι, ακόμα και ανήθικo, στο τέλος ο νους το συνηθίζει και το αποδέχεται ως κάτι φυσικό, που δήθεν αυθόρμητα κάποιος σκέφτηκε. Αυτή είναι και η παγίδα του υποσυνείδητου, να σε κάνει να πιστεύεις ότι προήλθε από το συνειδητό.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.