Σελίδες

29 Αυγούστου 2017

Θεσσαλονίκη, Τετάρτη, 30 Αυγούστου στις 8:00 μ.μ. Επέτειος ΝΙΚΗΣ του Ελληνικού Στρατού στο Βίτσι και στο Γράμμο. ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΝΗΜΗΣ και ΤΙΜΗΣ.

68 χρόνια μετά την Νίκη του Έθνους και των δημοκρατικών δυνάμεων κατά των ξενοκίνητων συμμοριτών του ΔΣΕ-ΚΚΕ, είναι περισσότερο αναγκαίο παρά ποτέ να συγκεντρωθούμε και να εορτάσουμε αφενός την Νίκη του Έθνους ενάντια στον κόκκινο σκοταδισμό και αφετέρου να ειπωθούν δημόσια οι αλήθειες για τα εγκλήματα και τις προδοσίες του ΚΚΕ κατά του ελληνικού έθνους, που εντέχνως και σκοπίμως έχουν αποκρυπτεί.

Σας περιμένουμε όλους και όλες να γιορτασουμε την Νίκη του Έθνους στην Θεσσαλονίκη.
Καλούνται όλοι οι σύλλογοι και οι συλλογικότητες να δώσουν το βροντερό παρών.

Διοργανωτές: 
Ιερός Λόχος 2012
ENEΘ 

Το ακριβές σημείο της συγκέντρωσης (λόγω εξαγγελίας και πάλι παρανόμων αντισυγκεντρώσεων από τα γνωστά τσιράκια -υπαλλήλους- της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης), 

θα ανακοινωθεί δύο ώρες ΠΡΙΝ την έναρξη της συγκέντρωσης, στις 6 μμ, στο facebook του συλλόγου μας, ΕΔΩ και ΕΔΩ 

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας. 

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/8 ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ!

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! 

ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στους ΝΙΚΗΤΕΣ στο Βίτσι και στο Γράμμο!

περισσότερα στην πηγή

Ιερός Λόχος  2012 Εφεδροι Ειδικών Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.