Σελίδες

22 Ιουνίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΗΝΥΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!

Είναι θέμα...παιδείας λένε. Παιδεία είναι να μάθεις να δέχεσαι τους τσίτσιδους στο δρόμο να πηδιούνται μεταξύ τους άνδρες με άνδρες και ... γυναίκες με γυναίκες. Όχι, δεν είναι προσβολή της δημοσίας αιδούς αυτό. Είσαι ρατσιστής αν δεν δέχεσαι εικόνες σαν τις παρακάτω εικόνες και μπορεί, αν τους... προσβάλλεις, να πας μέσα με τον αντιρατσιστικό νόμο. Γκε γκε; Όχι, αυτοί δεν σε προσβάλλουν! 

Αν νιώθεις ότι δεν υπάρχει λογική σε όλα τα παραπάνω, πρόβλημά σου! Εδώ είναι Ελλάδα και οι νόμοι επιβάλλονται απ'έξω. Αποικία!

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Φαντάσου να περνάς τυχαία με το παιδί σου εκεί κοντά....
Τι να του εξηγήσεις τώρα...;
Αίσχος, ξεφτίλα κι αηδία.... 

1 σχόλιο:

  1. Σε μια συγγραφικη εργασία με τίτλο Ο οικουμενισμός δίχως μάσκες δημοσιεύτηκε photo από το " γάμο " γυναικών . Ο συγγραφέας σημειώνει : φ ρ ι κ τ ο ς , ε μ ε τ ι κ ο ς " γάμος " " ευλογείται " από διαμαρτυρόμενο " κληρικό " , οι οικουμενισται ε π ι θ υ μ ο υ ν να ε ν ω θ ο υ μ ε μ' αυτούς τους " κληρικούς " τ ε ρ α τ α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.