Σελίδες

26 Ιουνίου 2017

Πουλούσε ...σκόρδα χωρίς άδεια!!! Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.

(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ!)

Καταχράσθηκε ...δημόσιο χρήμα; 
Ένας άνεργος; 

Συνελήφθη την Κυριακή (18/06) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας 'ΔΙΑΣ' στο Αγρίνιο, ένας 21χρονος ΑΝΕΡΓΟΣ, γιατί πωλούσε ...σκόρδα δίχως άδεια!!!!!!!!!!!!

Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνα (;;;) που έγινε σε υπαίθριο πωλητή την παρελθούσα Κυριακή το μεσημέρι, στην συμβολή των οδών Δελφών και Πανεπιστημίου διαπιστώθηκε, πως δεν διέθετε την απαραίτητη άδεια ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν ΑΛΛΑ και ...κατασχέθηκαν 20 πλεξίδες σκόρδα.... 

Ω! ΤΙ Φ Ο Β Ε Ρ Ο !!! 
Πηγή:'agriniopress'

[ΕΙΔΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΙ ..."ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ" Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ TSIPRA, ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΗ ΝΑ "ΠΑΤΑΞΕΙ" ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ; ΝΑ "ΠΑΤΑΞΕΙ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ; ΝΑ "ΠΑΤΑΞΕΙ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ; 

ME ...AΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΜΕΣΩΣ, Ο ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΩΝ 21 ετών Α Ν Ε Ρ Γ Ο Σ ...σκορδοπωλητής!] 

Συντακτική Ομάδα Ιωάννου Καποδίστρια

ΣΧΟΛΙΟ
Μπορεί να αλωνίζουν οι γύφτοι έμποροι ναρκωτικών και όπλων στο Μενίδι αλλά αυτοί οι μικροπωλητές τουλάχιστον συλλαμβάνονται αμέσως...

Κάτι είναι κι αυτό...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.