Σελίδες

23 Ιουνίου 2017

Μια διαφήμιση που πρέπει να γίνει.... Ι.Χ.Θ.Υ.Σ. – Τό νέο πρωτότυπο ἐπιτραπέζιο ἐκπαιδευτικό βοήθημα.

Τό “ΙΧΘΥΣ” εἶναι ἕνα πρωτότυπο ἐπιτραπέζιο ἐκπαιδευτικό βοήθημα. Περιέχει γνώσεις πού  ἀναφέρονται στή Γεωγραφία, τήν Ἱστορία, τήν Ποίηση καί  τήν  Παράδοση τῆς Πατρίδας μας, ἐνῶ παράλληλα δίνει ἔμφαση στήν Ὀρθόδοξη Πίστη μέσα ἀπό τίς ὑπόλοιπες  3 μεγάλες κατηγορίες ἐρωτήσεων. 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)
ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ
ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 
Τιμή: 20 εὐρώ 

Ὅποιος ἐπιθυμεῖ νὰ γίνει ἀποδέκτης μπορεῖ νὰ ἐπικοινωνήσει μὲ τὴν ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ, στὸ τηλέφωνο 2310552207.  
Ἠλεκτρονική διεύθυνση: sales@enromiosini.gr

ΣΧΟΛΙΟ
 
Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε σπανιότατα, διαφημίσεις.....
Κι αν βρείτε καμία ίσως είναι για κάποιο βιβλίο κλπ....
Ομως νομίζω ότι στην εποχή που ζούμε και με την προδοτική ΜΗ ΕΘΝΙΚΗ Παιδεία που διδάσκεται στα νεοταξικά σχολεία, όλοι θα πρέπει να προμηθευθούμε ένα τέτοιο παιχνίδι γνώσεων....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.