Σελίδες

27 Ιουνίου 2017

Τούρκοι είναι … τούρκικα θα σκεφτούν … τούρκικα θα πράξουν

Η ιστορία το αποδεικνύει. Οι λαοί που δεν είναι ικανοί να δημιουργούν πολιτισμό είναι βίαιοι και υπερήφανοι για τις κατακτήσεις τους που πάντα φυσικά έχουν επιτευχθεί με αγριότητες και σφαγές. Και πάντα οι λαοί αυτοί θα χρησιμοποιήσουν τα έργα, τον πολιτισμό και τις επιτυχίες των κατακτημένων περιοχών για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους αλλά κυρίως για να αποδείξουν τη «δύναμή» τους. Όσο πιο απολίτιστος , πιο βάρβαρος και χωρίς την αίσθηση της αξιοπρέπειας είναι ένας λαός τόσο πιο πολύ θα χρησιμοποιεί και θα επιδεικνύει τα λάφυρά του , όποια κι αν είναι, από τα κεφάλια των σκοτωμένων μέχρι τους ναούς των κατακτημένων.

Ότι όμως και να λέει η ιστορία η κίνηση των Τούρκων να προσευχηθούν στην Αγία Σοφία ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Δεν αποδεικνύει μόνο ότι οι Τούρκοι ήταν, είναι και θα παραμείνουν βάρβαροι, αλλά και πόσο ηλίθιοι, χωρίς αίσθηση υπερηφάνειας και χωρίς τη δυνατότητα να δημιουργούν είναι. Καταδέχονται να προσεύχονται στο θεό τους μέσα στο ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας – που έτσι τον ξέρουν και έτσι τον λένε – που είναι έργο των «απίστων» γι’ αυτούς και ναός του Θεού των «απίστων»;

Θα ήταν ποτέ δυνατόν να φανταστεί και μόνο κανείς Χριστιανό να νοιώσει την ανάγκη προσευχηθεί σε τζαμί!!!!!!

Αν λοιπόν οι τούρκοι, δεν αποδέχονται ότι εξακολουθούν να είναι βάρβαροι και βλάκες, δικαιούμαι να συμπεράνω ό,τι αποδέχονται την ανωτερότητα τη θρησκείας των Χριστιανών, την ανωτερότητα του πολιτισμού και των δυνατοτήτων τους.

Επίσης όσο κι αν διαμαρτυρηθούν οι πάντες για τη συμπεριφορά αυτή των Τούρκων, τίποτα δε θα βγει. Ούτε ο πολιτισμός τους, ούτε η ιστορία τους ούτε τα έργα τους αποδεικνύουν ότι είναι ικανοί να αντιληφθούν τι σημαίνει έργο παγκόσμιου πολιτισμού και να το σεβαστούν ως είχε κατά τη δημιουργία του. Απλά θα κολακευτούν … για τις κατακτήσεις τους και φυσικά για τις βαρβαρότητές τους.

Σε τέτοιους λαούς, με τέτοιο ήθος και πολιτισμό άλλη απάντηση πρέπει να δίνεται. Απάντηση στο μέτρο του πολιτισμού τους. Χρειάζεται απλά αυτοπεποίθηση, γνώση της ιστορίας και ευστροφία.

Δήμος Μαγκλάρας
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.