Σελίδες

1 Ιουνίου 2017

Ανοίγουν λογαριασμούς και «αρπάζουν» καταθέσεις ακόμη και για χρέη κάτω των 5.000 ευρώ

Ανοίγουν λογαριασμούς και «αρπάζουν» καταθέσεις ακόμη και για χρέη στα Ασφαλιστικά ταμεία κάτω των 5.000 ευρώ. Ήδη υπολογίζεται ότι 200 κατασχέσεις από λογαριασμούς κάνει το Κέντρο Είσπραξης καθημερινά. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι στο στόχαστρο δεν μπαίνουν πλέον μόνο οι μεγαλοοφειλέτες.

Είναι ενδεικτικό ότι οι κατασχέσεις που έγιναν από την αρχή του χρόνου φτάνουν τις 18.000. Ουσιαστικά 200 πολίτες μπαίνουν στο στόχαστρο κάθε εργάσιμη ημέρα.

Πρώτοι είναι αυτοί που έχουν χρέη στα ασφαλιστικά Ταμεία άνω των 5.000 ευρώ. Οι κατασχέσεις αυξήθηκαν κατακόρυφα σε σχέση με πέρυσι το ίδιο διάστημα και τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης των χρεών προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία είναι πλέον ο κανόνας.

Στο στόχαστρο όμως δεν μπαίνουν μονάχα οι λεγόμενοι μεγαλοοφειλέτες, αλλά ουσιαστικά όλοι, ακόμη και όσοι έχουν μικρά χρέη μέχρι το ποσό των 5.000 ευρώ. 

Οι άνθρωποι αυτοί που είναι χιλιάδες αυτοί από τους οποίους προσδοκά το Κέντρο Είσπραξης να εισπράξει και τα περισσότερα χρήματα καθώς τα ποσά τα οποία χρωστούν είναι πιο εύκολο να αποπληρωθούν.

Ταυτόχρονα είναι εκείνοι που μπαίνουν σε επόμενη φάση στο στόχαστρο με μαζικές αποστολές επιστολών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εξόφληση ή ρύθμιση της οφειλής.

Σε πρώτη φάση θα επιχειρηθεί αντί των αναγκαστικών μέτρων οι οφειλέτες να καταθέσουν έστω ένα μικρό ποσό, έναντι οφειλής και να γλιτώσουν τις κατασχέσεις. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί ο οφειλέτης θα βρεθεί στην κόκκινη λίστα και κινδυνεύει να δει τον λογαριασμό του να... αδειάζει.

Ήδη όλα τα στοιχεία των μικροοφειλετών, των ανθρώπων με χρέη κάτω από τις 5.000 ευρώ έχουν μεταβιβαστεί στο κέντρο είσπραξης και ουσιαστικά όλοι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι στο στόχαστρο εφόσον υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός με διαθέσιμο ποσό.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Καλό είναι να κυνηγάς τους φοροφυγάδες και εισφοροφυγάδες μεγαλοοφειλέτες.... 
Οταν όμως χρησιμοποιείς σαν πρόσχημα αυτό για να συστήσεις συμμορία με τις τράπεζες κατά των πολιτών το πράγμα παίρνει άλλη τροπή....
Και στο τέλος φυσικά η αλήθεια και ο στόχος της συμμορίας αποκαλύπτονται όταν τελικώς κυνηγάνε τους φτωχούς και οι πλούσιοι απατεώνες μένουν στο απυρόβλητο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.