Σελίδες

11 Μαΐου 2017

Το κατάντημα της Εθνικής Φρουράς. Η υπονόμευση της εθνικής κυριαρχίας από τους προδότες πολιτικούς.

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ομοιώματα στρατιωτών από χαρτόνι έχουν τοποθετηθεί σε σκοπιά στρατοπέδου όπως ανακάλυψε ένας πολίτης που μάζευε κάππαρη σε παρακείμενο οικόπεδο. 

Ο πολίτης επιχείρησε να χαιρετίσει τον σκοπό αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση και σκέφτηκε μήπως ο στρατιώτης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα ο πολίτης πλησίασε και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε στρατιώτης αλλά μόνο ένα ομοίωμα από χαρτόνι.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς ανέφερε στον «Φιλελεύθερο» ότι τα ομοιώματα έχουν τοποθετηθεί για σκοπούς εκπαίδευσης και γίνονται σκέψεις να υπάρξει επέκταση της πρακτικής και σε άλλα στρατόπεδα. Η φωτογραφία λήφθηκε από τον πολίτη και δημοσιεύεται σήμερα στον «Φιλελεύθερο».

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Εγώ μια φορά δεν μπορώ να αντιληφθώ τον σκοπό εκπαίδευσης...
Εσείς;
Μπορώ όμως να αντιληφθώ ευκολότατα την λειψανδρία και την υποστελέχωση της Εθνικής Φρουράς....

Κι έχω και μια καλύτερη πρόταση....
Η αφίσα να δείχνει στρατιώτη που πυροβολάει και όταν πλησιάσουν οι Τούρκοι να υπάρχουν μεγάφωνα από τα οποία να ακούγονται πυροβολισμοί....
(Σαν εκείνα που ακούγεται γάβγισμα σκύλου)

Ρε σα δε ντρέπεστε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.