Σελίδες

20 Μαΐου 2017

Ενημερωτικό δελτίο της Λέσχης Καταδρομέων Ιερολοχιτών σχετικά με το βιβλίο πρακτικών ημερίδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ενημέρωση σχετικά με το βιβλίο πρακτικών της ημερίδας για τις επιχειρήσεις των Δυνάμεων Καταδρομών εναντίον του ΑΤΤΙΛΑ στην Κύπρο, που έλαβε χώρα  την 09 Νοεμβρίου 20 16 στο Πολεμικό Μουσείο και οργανώθηκε από την Λέσχη Καταδρομέων και Ιερολοχιτών (ΛΚΙ): 

Η εκτύπωση του βιβλίου (220 σελίδων μεγέθους Α5) εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί στο επόμενο 10ημερο (επισυνάπτεται η εικόνα του εξωφύλλου).  Το κόστος διάθεσης του βιβλίου για μερική κάλυψη των εξάδων παραγωγής θα είναι 10€.

Θα ανακοινωθεί η ημερομηνία από την όποιαν και μετά θα είναι δυνατή η παραλαβή για τους εντός Αττικής δυναμένους να το παραλάβουν από τα γραφεία της ΛΚΙ (Μαυρομιχάλη 15 και Σόλωνος). Οι εκτός Αττικής θα πρέπει να μεριμνήσουν για την μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών ευθύνη διακινήσεως/παραλαβής. 

Επικοινωνία για παραγγελίες με:  gengrammateasleschis@gmail.com.

Η αίτηση θα πρέπει να αναγράφει ονοματεπώνυμο, αριθμό αντιτύπων, παραλαβή ή όχι από την ΛΚΙ. Θα δοθεί προτεραιότητα στα μέλη της ΛΚΙ.

Ταξίαρχος ε.α. Τζιάκης Ιωάννης 
Γενικός Γραμματέας ΛΚΙ

ΛΕΣΧΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ
Οδός Μαυρομιχάλη 15 Αθήνα ΤΚ 10679
Τηλ. 2103235907 FAX 210321353 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.