Σελίδες

26 Μαΐου 2017

Παιδιά: Σεξουαλικές διαστροφές και η “μοντέρνα σεξουαλική διαπαιδαγώγηση" για καταστολή του Πολίτη

Γράφει ο Λευτέρης


Το φαινόμενο και το έγκλημα της Παιδεραστίας ήταν ως επί το πλείστον άγνωστο για μας της κάποιας ηλικίας. Αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν επειδή είναι καινούργιο σαν φαινόμενο. Απλά ήταν πάντα κρυφό και αποσιωπούνταν (όπως ήταν και η ομοφυλοφιλία). 

Ίσως να προτιμούσαμε να μην αντικρίσουμε μέσα σε φως την γνώση μιας τέτοιας δυσώδους ασχήμιας. Όμως η αλήθεια των πραγμάτων κάποια μέρα αναδύεται... Αλλά και τώρα με το διαδίκτυο, “ουδέν κρυφόν” κάτω από τον ήλιο… Και παρατηρούμε τώρα ότι τέτοιες τραυματικές ανωμαλίες προωθούνται πια στα φανερά (και ξέρουμε από ποιούς και γιατί). Αλλά πιστεύω ότι οι πιο πολλοί δεν έχουμε ιδέα πόσο τρομερά διηθητικό και διαπεραστικό γίνεται το κακό.

Άκουσα σε μια συνέντευξη ενός Αμερικανού συγγραφέα ότι αναγκάστηκε να φύγει νύκτα και επειγόντως από την Νέα Ζηλανδία όπου είχε ζήσει για μερικά χρόνια. Είχε γράψει βιβλίο με θέμα την Παιδεραστία στην Κυβέρνηση. Δηλαδή παρατήρησε οτι αυτή η ιδιότητα ήταν ο κανόνας στα μέλη της κυβέρνησης αυτής της χώρας. Και βέβαια αυτή η ειδική επικράτηση σ’αυτήν την κυβέρνηση δεν μπορεί να ηταν μια τυχαία σύμπτωση…  Και μετά, άκουγα περιοδικά ότι οι κυβερνήσεις στην Αυστραλία και Αγγλία δεν πήγαιναν και πολύ πίσω (παιδεραστία και ομοφυλοφιλία).

Είναι φανερό πια ότι η ανωτέρω κατάσταση είναι μια εκτεταμένη συνομοσία που εξυπηρετεί τους κυβερνώντες αλλά κι' αυτούς που τους διευκολύνουν για κυβερνητικές θέσεις  (δηλαδή αυτοί του "βαθιού κράτους”, ώστε να μπορούν να εκβιάζουν).

Κι’ έτσι είναι που αναπτύχθηκε μια επίμονη προπαγάνδα που γίνεται για να επιβληθεί η “μοντέρνα” (διαστροφική) σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών, ακόμα και από το νηπιαγωγείο. Σκοπός βέβαια είναι η βαθιά βλάβη και η σύγχυση της βασικής ψυχοσύνθεσης των παιδιών με τις επακόλουθες σοβαρότατες και χρόνιες ψυχοτραυματικές καταστάσεις  (ώστε η ανεξάρτητη βούληση του πολίτη να αποδυναμωθεί για να μην μπορεί ν’ αντιστέκεται στην υποδούλωση του).

Αυτή η προσπάθεια καταστροφικής δολιοφθοράς στα παιδιά φαίνεται να είναι ασταμάτητη, γιατί αυτοί που την προκαλούν είναι ηθικά πορωμένοι κι' έχουν τεράστια πολιτική δύναμη και οικονομικούς πόρους. Κι' όταν στο τέλος οι γονείς αντιδράσουν, θα είναι πολύ αργά, αφού η “μοντέρνα σεξουαλική διαπαιδαγώγηση" άρχισε ήδη να γίνεται ένα κύριο θέμα, με την ανάπτυξη πονηρών ειδικών βιβλίων και τηλεοπτικών και σχολικών προγραμμάτων (Και τελευταία, γίνεται και η προσπάθεια να απεγκληματοποιηθεί η παιδεραστία…).

Αν οι γονείς δεν κινητοποιηθούν το γρηγορότερο και να προλάβουν συλλογικά αυτήν την διαβολική επίθεση (που προκαλεί βαθύτατο κοινωνικό τραυματισμό), θα το πληρώσουν με πικρό και χρόνιο πόνο και με αφόρητες οικονομικές επιβαρύνσεις, όταν τα παιδιά τους (κι’ όλη η οικογένεια) θα εκδηλώνουν τις βαθιές ψυχολογικές ουλές σαν συνέπειες (και μάλλον χωρίς κατάλληλη κυβερνητική βοήθεια…).

Λευτέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.