Σελίδες

12 Απριλίου 2017

Απόσπασμα από το Κόκκινο Πιπέρι της Μ. Τρίτης

Το Ισλάμ είναι εδώ… 

Στις 26 Μαρτίου 2017 η Πακιστανική Κοινότητα στην Ελλάδα, διοργάνωσε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, με την ευγενική “χορηγία” του αναρχοαυτόνομου Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, εκδήλωση με τη συμμετοχή μικρών παιδιών τα οποία εμφανίστηκαν στην κατάμεστη αίθουσα με στρατιωτική παράταξη, ντυμένα με στρατιωτική στολή παραλλαγής (κομάντος), κραδαίνοντας ψεύτικα όπλα (ευτυχώς) και αλαλάζοντας υπέρ του Αλλάχ τους!

Είναι δεδομένο, ότι αυτή η “στρατιωτική” φιέστα η οποία παρέπεμπε σε υπερακραίες ισλαμικές εκδηλώσεις, “στήθηκε” για να θυμίσει στον κοιμώμενο βαθιά ελληνικό λαό πως το Ισλάμ είναι εδώ, έτοιμο να διεκδικήσει τα “δικαιώματά” του, “δικαιώματα” τα οποία καταπατούνται, “δικαιώματα” που στοχευμένα παραχώρησαν όλες οι κυβερνήσεις της επάρατης Μεταπολιτεύσεως και δη των σημερινών Μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ και των δοσίλογων των ΑΝΕΛ!

Υπενθυμίζουν στον αποχαυνωμένο ελληνικό λαό, ότι το μίσος κατά της Ορθοδόξου Ελλάδος καλλιεργείται από την μικρή ηλικία και αυτό το μίσος “εκφράζεται” διά των όπλων! Όταν η “Δημοκρατική” Ελλάδα “κοιμάται” και δίνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων σε όλους αυτούς που ως στίφη έχουν καταλάβει την Πατρίδα μας! Όταν απάτριδες και καλοπερασάκηδες Έλληνες επιχειρηματίες δίνουν εργασία σε αυτούς, αφήνοντας ελληνικές οικογένειες να πεινούν! Όταν η Πολιτεία καλύπτει όλα τα έξοδά των “εισβολέων” που αυτή τη στιγμή είναι χιλιάδες, διαμένοντες σε όλη την Ελλάδα, είτε σε κέντρα φιλοξενίας, είτε σε νοικιασμένα διαμερίσματα.

Ωστόσο, σήμερα τα όπλα είναι ψεύτικα, αύριο – μεθαύριο όμως, πιθανότατα να είναι αληθινά. Γιατί, η Σουηδία δεν είναι πολύ μακριά! Γιατί, η Αίγυπτος είναι πολύ κοντά! 

paulopoulos megaro
Ο Παυλόπουλος απεμπόλησε τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο… 

Προ ολίγων ημερών ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος καλοδέχτηκε στην Αθήνα και το Προεδρικό Μέγαρο τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ – Βάλτερ Σταϊνμάιερ και μεταξύ των άλλων του είπε:
Η Ελλάδα δεν πρόκειται να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο από τη Γερμανία μονομερώς. Κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο. Τα διεκδικεί όμως, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού, έχοντας όπως κάθε χώρα το απόλυτο δικαίωμα για κάτι τέτοιο”! 

Έτσι, επί της ουσίας, διά του στόματος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας παραιτηθήκαμε, ως κράτος επισήμως από την διεκδίκηση των αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου!

Γιατί, πως ερμηνεύετε εσείς, την επίσημη ελληνική θέση “Η Ελλάδα δεν πρόκειται να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο από τη Γερμανία μονομερώς”;; Χαρακτηρίζοντας αυτήν την διεκδίκηση ως αδιανόητη;;

Βεβαίως, θα μου πείτε, δευτερευόντος μας υπενθύμισε πως θα διεκδικήσουμε τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο διά μέσω του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού!
Δηλαδή, όπως λέει ο λαός μας: “πιάσε το αυγό και κούρευτο”!

Φίλες και φίλοι, ο Πρόεδρος της Γερμανίας δεν είχε κανένα λόγο να επισκεφθεί αυτήν την χρονική στιγμή την Αθήνα. Αυτή η επίσημη επίσκεψη έγινε, μόνο και μόνο για να καταγραφεί η επίσημη θέση της Ελλάδος στο μείζον ζήτημα των αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου! Ούτως ώστε, να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της Γερμανίας και ειδικότερα να γεμίσει η προεκλογική “φαρέτρα” της Άγκελας Μέρκελ με “βέλη” προς το γερμανικό ακροατήριο, εν όψει των γερμανικών εκλογών!

Παρά ταύτα, είναι αξιοθρήνητη, ελεεινή και κατάπτυστη, αυτή η δήλωση του κ. Προκόπη Παυλόπουλου! Αποδεικνύει περίτρανα, πως η Ελλάς είναι μια κατεχόμενη χώρα. Είναι μια γερμανική αποικία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.