Σελίδες

25 Απριλίου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Αιωνία τους η μνήμη! 

Αποτέλεσμα εικόνας για αιωνία σας η μνήμη
Η σύνταξη είναι για τον κάθε άνθρωπο η ανταμοιβή των κόπων του μιας ολόκληρης ζωής!
Η σύνταξη δεν είναι ένα μέσο πλουτισμού για τον συνταξιούχο, αλλά ένα μέσο για να εξασφαλιστεί η αξιοπρεπής του διαβίωση στο τέλος της ζωής του, όπως είχε πει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Χρυσόγονος, τον Απρίλιο του 2015!

Βέβαια, από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο μύλο της προδοσίας του ΣΥΡΙΖΑ και οι πρώτες που πετσοκόβονται είναι οι συντάξεις!

Αυτές οι εγκληματικές φυσιογνωμίες του ΣΥΡΙΖΑ με την “ευγενική χορηγία” των “κουκουλοφόρων καταδοτών” των ΑΝΕΛ νομοθέτησαν πως, οι χήρες των στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους επάνω στο καθήκον και οι οποίες είναι κάτω των 55 ετών δεν δικαιούνται συντάξεως (Νόμος Κατρούγκαλου, άρθρο 12)!

Βρε αχρείοι, βρε λεχρίτες, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ασελγείτε στους ήρωες νεκρούς μας που εν ζωή υπερασπίζονταν την ακεραιότητα της Πατρίδος μας;;

Βρε Κομμουνιστή – κατά δήλωσή σου – Κατρούγκαλε με τα σατέν μαντηλάκια στο σακάκι, θα μας πεις πως θα ζήσουν οι χήρες των στρατιωτικών μας και τα ορφανά παιδιά τους;;

Βρε “δολοφόνοι”, μην τολμήσετε να παραστείτε στις κηδείες των ηρώων στρατιωτικών μας και βεβηλώσετε τη μνήμη τους! Μην τολμήσετε να παραστείτε στις κηδείες τους, προβάλλοντας τις σαπιοκοιλιές σας που είναι έτοιμες να σκάσουν από το πολύ φαί!! 

O “πόρτα -πόρτα” έχει κάψει… φλάντζα!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για δηλώσεισ δημήτρη καμμένου
Όταν ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να τοποθετήσει υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων τον Δημήτρη Καμμένο, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων από τους Συριζαίους, λόγω των θέσεων που είχε λάβει κατά καιρούς από την ηλεκτρονική του σελίδα στο διαδίκτυο, την “πόρτα - πόρτα”!

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης είχε πει: “Δεν είμαι ευτυχής για την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ρατσιστικές απόψεις”! Ο Στέλιος Κούλογλου, επίσης Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει: «Ο λογαριασμός του στο twitter ήταν γεμάτος από ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια με τιτιβίσματα κατά του “εγκληματία” Τσίπρα»!

Έτσι, ο “ρατσιστής” Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων;;; έκλεισε το λογαριασμό του στο διαδίκτυο, που εν πολλοίς του είχε δώσει την είσοδο στη Βουλή! Όταν οι αφελείς ψηφοφόροι του, πίστεψαν ότι ψηφίζουν έναν άνδρα που γνωρίζει γιατί φοράει τα παντελόνια!

Αυτός λοιπόν, ο κιοτής (ο δειλός) έχει πολλές φορές διαψεύσει όλους όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους!

Μετά όμως, από αυτά που προ ημερών δήλωσε, θέλουν να τον πάρουν με τις κλωτσιές! Είπε, ο Καμμένος, όνομα και πράγμα: 
«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26%, δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως, διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ»!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.