Σελίδες

27 Μαρτίου 2017

Οι προδότες συλλαμβάνουν τους μεγαλο-οφειλέτες... Συνελήφθει ετοιμοθάνατος ανάπηρος καρκινοπαθής που ζούσε σε τροχόσπιτο!!!!

ΡΕ, ΤΑ ..."ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ" ! ΞΑΝΑ! ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ..."ΜΕΓΑΛΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΗ" !!!! ΡΕ, ΤΙ ..."ΤΖΙΜΑΝΙΑ" ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 'τΣΙΡΙΖΑ';;; ΤΑ 2.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥ ΣΑΣ ... " Ε Λ Ε Ι Π Α Ν";;; 

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ...ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟ ΘΑ ΤΟ "ΚΕΡΔΙΖΕ" Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 'τΣΙΡΙΖΑ'! 

Από το νοσοκομείο βρέθηκε στα ...κρατητήρια Ηρακλείου και από εκεί, ξανά στο νοσοκομείο! 

Ο λόγος για έναν 60χρονο καρκινοπαθή σε άσχημη κατάσταση, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε οφειλή ύψους 2.000 ευρώ, μετά από καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, όπως ανέδειξε το τοπικό ιστολόγιο 'neakriti.gr'.

Απίστευτη ήταν η ταλαιπωρία για τον κ. Νίκο, ο οποίος έμεινε 2 ημέρες στα κρατητήρια, αλλά μεγάλη και η αγωνία της οικογένειάς του, που έδωσε μάχη για την συγκέντρωση χρημάτων. 

Στο πλευρό του η σύζυγος του, η οποία ξέσπασε για την αντιμετώπιση του κράτους, σε έναν οφειλέτη καρκινοπαθή, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπείες και με μοναδικό οικονομικό πόρο ζωής την α ν α π η ρ ι κ ή σύνταξη. 

Όπως υποστηρίζει ο 60χρονος, καταδικάστηκε ερήμην και χωρίς να γνωρίζει για το χρέος των 2.000 ευρώ, με συνέπεια να βρεθεί στα κρατητήρια... 

Όπως αναφέρει, μέχρι το 2009, ζούσε σε ένα ...τροχόσπιτο στη Βιομηχανική περιοχή, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει με τη σύζυγό του, σε ένα μικρό δωμάτιο, χωρίς ρεύμα και φως στη περιοχή της Φορτέτσας. 

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ
Δύο μέρες στο κρατητήριο!!!!!!!!!
Ρε σιχάματα προδότες μνημονιακά κτήνη ευρωραγιάδες...
Τι κατάρες κουβαλάτε κανείς δεν γνωρίζει...
Θα σαπίσετε ζωντανοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.