Σελίδες

28 Μαρτίου 2017

Αφορά εκείνους, που αισίως ξεπέρασαν την 50ετία.

Ας πούμε ότι έχετε αποφασίσει να πλύνετε το αυτοκίνητο. Ενώ πηγαίνετε στο γκαραζ, βλεπετε ότι στο γραμματοκιβωτιο υπαρχουν γραμματα.

Αποφασίζετε να ελέγξετε πρωτα την αλληλογραφια. 
Αφήνετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σε ένα τραπεζακι, για να ρίξετε τα αδειους φακέλους και τις διαφήμισεις στα σκουπίδια και συνειδητοποιήτε ότι ο κάδος εχει ξεχειλίσει. 

Μεταξύ των γραμματων που ελαβατε, υπαρχει ένας λογαριασμος τον οποιο αποφασιζετε, επωφελούμενοι από το γεγονός ότι θα βγείτε έξω για να αδειάσετε τα σκουπίδια, να πατε στην τράπεζα, καθώς είναι πισω από τη γωνία, για να τον πληρώσετε. 

Κοιτάζοντας για το πορτοφόλι, βλεπετε οτι δεν το εχετε μαζί σας. Μπαινετε στο δωμάτιο για να το πάρετε και βλεπετε στο κομοδίνο, ένα κουτάκι μπυρας που έπινατε προ ολίγου και είχατε ξεχάσει εκεί. Το μετακινειτε για να αναζητήσετε το πορτοφόλι και αίσθανεσθε ότι είναι ζεστη. Αποφασιζετε να το πάτε στο ψυγείο. 

Καθώς βγαίνετε από το δωμάτιο, βλέπετε επανω σε ενα έπιπλο, τα λουλούδια που σας χαρισε η κόρη σας και θυμάστε ότι θα πρέπει να τα βάλετε στο νερό. Αφηνετε το κουτάκι της μπυρας στο κομμό, και εκει διπλα, με την ακρη του ματιου σας, βλεπετε τα γυαλιά σας, που ψαχνατε όλο το πρωί. Αποφασίζετε να τα πάτε στο γραφειακι σας και μετα να τοποθετησετε τα λουλουδια στο νερό. 

Πηγαίνετε στην κουζίνα να βρείτε ένα βάζο και το μάτι σας πεφτει στο τηλεχειριστήριο της τηλεορασεως. Θα θυμάστε ότι από εχθες το βράδυ έχετε γίνει τρελός ψάχνοντας για αυτό και αποφασίζετε να το πάρετε στο δωμάτιο στη θέση του!! 

Ακουμπατε τα γυαλια στο ψυγείο, δεν βρίσκετε κανενα βαζο για τα λουλούδια, και ετσι, παιρνετε ένα ψηλό ποτήρι και το γεμίζετε με νερό ... με σκοπο να τα βαλετε εκει. 

Γυρνατε πίσω στο δωμάτιο με το ποτήρι στο χέρι, βάζετε το τηλεχειριστήριο επανω στο κομοδινο για να βαλετε τα λουλούδια στο ποτηρι, το οποίο δεν είναι κατάλληλο, και φυσικά ..... χυνετε αρκετό νερο, πανω στο πατωμα ..... βλασφηματε!!! 

Στην συνέχεια, με το τηλεχειριστήριο στο χέρι σας πάτε στην κουζίνα για παρετε ένα πανι. Αφήνετε το τηλεχειριστήριο στο τραπέζι της κουζίνας και βγαινετε έξω ........
... προσπαθήστε να θυμηθείτε τι είχε να κάνει, το πανί στο χέρι σας ......

Συμπέρασμα:
- έχουν περάσει δύο ώρες.
- δεν έχετε πλυνει το αυτοκινητο.
- δεν έχετε πληρώσει το λογαριασμό.
- ο καδος με τα σκουπίδια είναι ακόμα γεμάτος.
- υπάρχει μια ζεστη μπυρα επανω στο κομμό.
- δεν έχουν μπει τα λουλούδια σε ένα αξιοπρεπες βαζο.
- δεν ξέρετε πού έχετε βάλει το πορτοφόλι σας.
- δεν βρίσκετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.
- ουτε μπορείτε να βρείτε τα γυαλιά σας.
- υπάρχει ενας λεκες στο πάτωμα στο υπνοδωμάτιο και .......
- δεν έχετε ιδέα για το πού ειναι τα κλειδιά του αυτοκινήτου!!

Μπορείτε να σταματήσετε και να σκέφτειτε: πως είναι δυνατον; Δεν έκανα τίποτα όλο το πρωί, αλλά δεν ανάσανα μια στιγμή...... μπα!!
Κάντε μου μια χάρη, στειλτε αυτό το μήνυμα σε οσους ξέρετε γιατί δεν θυμάμαι που το έστειλα. 
Και μην γελάτε εσεις που είστε κάτω των 50 ετών, επειδή το σύνδρομο θα σας χτυπησει.

(ευχαριστούμε τον φίλο Διόνυσο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.