Σελίδες

18 Φεβρουαρίου 2017

Γιατροί επαναφέρουν στην ζωή μωρό που γεννήθηκε σε βομβαρδισμό στην Συρία (συγκλονιστικό βίντεο)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει πως οι γιατροί επαναφέρουν στην ζωή ένα νεογέννητο που μόλις βγήκε από την κοιλία της μητέρας του στη Συρία κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η μητέρα ήταν θύμα βομβιστικής επίθεσης τον  Ιουλίο στο Χαλέπι της Συρίας και σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ είχε σπάσει το χέρι της και το πόδι της ενώ θραύσματα καρφώθηκαν στην κοιλία της. 

Οι γιατροί έβγαλαν το άψυχο μωρό από την κοιλιά της μητέρα του και έκαναν αγώνα για να το επαναφέρουν στην ζωή.
Και τα κατάφεραν.

Το βίντεο τραβήχτηκε από τον Waad al-Kateab και δημοσιεύθηκε από το βρετανικό Channel 4 News.

Ο γιατρός που τον έφερε στη ζωή, έσωσε και τη ζωή της μητέρας του.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες (απομακρύνεται τα παιδιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.