Μετάφραση από τα αγγλικά Βασιλική Τσατσαμπά
Σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών της Βόρειας Κορέας, ο βαλλιστικός πύραυλος που εκτοξεύτηκε από τη Βόρειο Κορέα είχε βεληνεκές μεγαλύτερο από 2000 χιλιόμετρα. Αυτή η πυραυλική δοκιμή, ως συνήθως, καταδικάστηκε από το Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών. Αλλά προς στιγμή αυτή η προσπάθεια δεν θεωρείται ως μεγάλο πρόβλημα ακόμα κι αν ήδη είναι. Γιατί στην πραγματικότητα, ο Κορεατικός λαός δεν είναι ο μόνος που φοβάται.
Η δικτατορία της Βόρειας Κορέας είναι τόσο επικίνδυνη όσο και γελοία. Δεν υπάρχει καμία ουσία σε αυτή την ιδεολογία της καταστροφής αλλά ο κύριος στόχος παραμένει η εξόντωση των άλλων και όχι μόνο της Νότιας Κορέας αλλά όλων των εχθρών του συστήματος της βαρβαρότητας και πάνω από όλα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτό σημαίνει ότι οι διεθνείς κυρώσεις δεν επαρκούν για να σταματήσουν την εξέλιξη των πυρηνικών όπλων και πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο βήμα πριν να είναι αργά.
Η Βόρεια Κορέα είναι τώρα ένας στόχος για τους μαχητές της Ανθρωπότητας γιατί είναι ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα, που είναι παγκόσμιο κι όχι τοπικό. Ξέρουμε ότι οι πολίτες αυτού του συστήματος της βαρβαρότητας έχουν μεγάλες ανάγκες και σίγουρα οφείλουμε να τους βοηθήσουμε. Δεν μπορούμε να χάσουμε την μνήμη μας τώρα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έτσι είναι ωραίο να είναι κάποιος πολιτικά ορθός για τους πολλούς αλλά πρέπει να παλέψουμε γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει. Ο στόχος είναι κλειδωμένος τώρα, είναι απλά θέμα χρόνου. Πρέπει να σταματήσουμε την βαρβαρότητα.
Αν βλέπεις ήδη
Αν βλέπεις ήδη τους σπασμούς της κυβέρνησης να ξέρεις ότι έχει τελειώσει απλώς η ίδια δεν το ξέρει γιατί είναι ανίκανη να αντιληφθεί ότι η επόμενη ετοιμάζεται πριν φύγει ακόμα έτσι θα χαρείς από πριν για μετά αφού η παρένθεση θα κλείσει σαν μια σχέση που δεν έχει πια νόημα.
πηγή
Ο Νίκος Λυγερός είναι καθηγητής Γεωστρατηγικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).
Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.
Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.