Σελίδες

28 Ιανουαρίου 2017

Το ρολόι του κόσμου χτυπά μεσάνυχτα: Μετακινήθηκαν οι δείκτες της Αποκάλυψης λόγω… Τραμπ

Οι δείκτες του επονομαζόμενοι «ρολογιού της Αποκάλυψης», που συμβολίζει πόσο επικείμενη είναι η καταστροφή του πλανήτη, μετακινήθηκαν κατά 30 δευτερόλεπτα μετά την εκλογή Τραμπ!

Πλέον δείχνουν 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα, γνωστοποίησαν σήμερα οι επιστήμονες, αναφέροντας μεταξύ των λόγων που οδήγησαν σε αυτό την εμπρηστική ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Είναι η πρώτη φορά από το 2015 που το διάσημο ρολόι προχωράει πιο κοντά στα μεσάνυχτα. 

Οι επιστήμονες, μεταξύ αυτών 5 βραβευμένοι με Νόμπελ, εξηγούν ότι η ανησυχία τους σχετικά με την επικείμενη καταστροφή του πλανήτη πηγάζει από «τη μεγάλη άνοδο του εθνικισμού στον κόσμο, τις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τα πυρηνικά όπλα, την υπερθέρμανση του πλανήτη, την επιδείνωση των συνθηκών ασφάλειας παγκοσμίως λαμβάνοντας υπόψη την κατασκευή πιο εξελιγμένων τεχνολογιών, καθώς επίσης και την ολοένα και μεγαλύτερη άγνοια των επιστημονικών επιτευγμάτων». 

Το 2015 οι δείκτες του ρολογιού είχαν πάει πίσω κατά δύο λεπτά, στις 23:57. 

Από τη δημιουργία του, το 1947, οι δείκτες του ρολογιού της αποκάλυψης έχουν μετακινηθεί 19 φορές, φθάνοντας μόλις 2 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα το 1953, όταν οι ΗΠΑ αποφάσισαν να κατασκευάσουν τη βόμβα υδρογόνου, αλλά και 17 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα το 1991, με το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.


ΣΧΟΛΙΟ

Νομίζω είναι περιττό να ξανατονίσουμε ότι το ρολόϊ ελέγχεται απόλυτα από την Νέα Τάξη....
Και φυσικά το έχουν στα χέρια τους οι "επιστήμονες"..... και μάλιστα υπάρχουν και Νομπελίστες ανάμεσά τους!!!!! Σώωωωπα......
Και τα βραβεία Νόμπελ ποιος τα ελέγχει;;
Που να ξέρω; θα έλεγε κάποιος αδαής και πολύ σωστά....

Ας δούμε τότε μερικά παραδείγματα του ποιοί έχουν πάρει το Νόμπελ Ειρήνης, μπας και βγει κανένα συμπέρασμα.....

Το 1947 το πήραν δύο οργανώσεις της αίρεσης των Κουακέρων Βρετανίας και ΗΠΑ....
Το 1954 και το 1981 το πήρε η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.... Αυτή που σήμερα χρηματοδοτεί τον εποικισμό της Ευρώπης....
Το 1973 το πήρε ο εγκληματίας μισέλληνας αμερικανοεβραίος Χένρυ Κίσσινγκερ...
(μαζί του δόθηκε και σε έναν βιετναμέζο που το αρνήθηκε γιατί προφανώς σου λέει "μας δουλεύουν"...)
Το 2002 δόθηκε στον Τζίμυ Κάρτερ ο οποίος ευθύνεται για την βοήθεια των ΗΠΑ στους Ταλιμπάν του Αφγανιστάν κατά των Ρώσων.... Οι Ταλιμπάν νίκησαν, οι Ρώσοι έφυγαν και το Αφγανιστάν έγινε μια ισλαμιστική χώρα - κόλαση..... (το συνηθίζουν οι ΗΠΑ να διαλύουν χώρες.... και μάλιστα επί δημοκρατικών προέδρων... βλέπε, Λιβύη, Συρία, Ουκρανία κλπ)
Το 2007 δόθηκε στην Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (που προπαγανδίζει μετά μανίας η Νέα Τάξη) και στον αντιπρόεδρο Αλ Γκόρ για τον ίδιο λόγο....
Το 2009 δόθηκε στον Μπάρακ Ομπάμα για τους πολέμους σε Ουκρανία, Συρία, Λιβύη κλπ....
Το 2012 δόθηκε στην Ευρωπαϊκή Ενωση για την διάλυση ενός μέλους της, της Ελλάδας....
Και φυσικά πολλές φορές έχει δοθεί σε διάφορες παγκόσμιες οργανώσεις του ΟΗΕ....

Καταλάβαμε;

Και μια απορία:
Δηλαδή αν έβγαινε πρόεδρος η δολοφόνα εβραιομασώνα Χίλαρι το ρολόϊ δεν θα πήγαινε μπροστά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.