Σελίδες

31 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΟΙ αύριο, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, 6.30 μμ στην ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΟΧΙ στην φυλάκιση του γέροντος και των μοναχών της Εσφιγμένου του Αγίου Όρους!

ΟΛΟΙ αύριο, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, 6.30 μμ, 
έξω από το υπουργείο εξωτερικών (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 1, ΣΥΝΤΑΓΜΑ) 
όπου και "υπάγεται" διοικητικά το Άγιο Όρος, στην καθιστική ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 
για την  καταδίκη  από την "ελληνική δικαιοσύνη"του Γέροντος Μεθοδίου 
και μοναχών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους με ΕΙΚΟΣΙ ΕΤΗ ποινή φυλάκισης!

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (και ο Οικουμενιστής "Πατριάρχης της αγάπης"), είναι ΕΔΩ και μας τρίζουν τα δόντια τους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ΑΝ τους αφήσουμε να το περάσουν και να το κάνουν πράξη ΚΑΙ ΑΥΤΟ το μήνυμα, τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο.
 
Την κρίσιμη αυτή στιγμή οφείλουμε να αγωνιστούμε για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ που -κόντρα στις επιδιώξεις τους- ήταν, είναι, και θα είναι η ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ μας ΑΞΙΑ.

 
Οι φωτογραφίες είναι έξω από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην Ελληνική βουλή τον περασμένο Φεβρουάριο από την συγκέντρωση, εναντίον της κάρτας του πολίτη που θέλουν να μας επιβάλουν, με κύριο ομιλητή τον Γέροντα Μεθόδιο. Ένας ακόμη λόγος ΓΙΑΤΙ θέλουν να τους φιμώσουν και να τους αφανίσουν! 
Θα τους αφήσουμε;;; 
 
Όλοι ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για το τελευταίο ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ της Ορθοδοξίας του Αγίου Όρους, το οποίο οι Νεοταξίτες θέλουν να υποδουλώσουν. 
 
Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, 6.30 μμ. 

Η Διαμαρτυρία διοργανώνεται από 35 Ελληνορθόδοξους Συλλόγους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.