Σελίδες

6 Δεκεμβρίου 2016

Αφγανός λαθρομετανάστης βίασε και δολοφόνησε 19χρονη, κόρη υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Κομισιόν!.

Η 19χρονη Μαρία Λαντενμπέργκερ επέστρεφε με το ποδήλατο της από ένα πάρτι στην Πανεπιστημιούπολη της Φράιμπουργκ όταν έπεσε θύμα βιασμού. Ο δράστης αφού τη βίασε, τη σκότωσε και πέταξε το άψυχο κορμί της στο ποτάμι, εκεί που τελικά το βρήκαν οι γερμανικές αρχές.
 
Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας είναι ο Δρ. Κλέμενς Λαντενμπέργκερ, δικηγόρος, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας της Κομισιόν.
 
Το τραγικό συμβάν έγινε τον Οκτώβριο, όμως οι λεπτομέρειες του εγκλήματος έγιναν γνωστές μετά από σύλληψη που έγινε την Παρασκευή.
 
Ο ύποπτος, ένας 17χρονος Αφγανός, συνελήφθη όταν οι αρχές εντόπισαν το DNA του σε μαντήλι που πιστεύεται ότι άνηκε στη Μαρία και βρέθηκε σε ένα μονοπάτι, απ’ όπου πέρασε η κοπέλα λίγο πριν δεχτεί επίθεση.
 
Ο 17χρονος κατηγορούμενος, που είχε φτάσει πέρσι στη Γερμανία ως ασυνόδευτος ανήλικος, φέρεται να ομολόγησε την επίθεση και η δίκη του αναμένεται μέσα στον επόμενο χρόνο. Οι αρχές πιστεύουν οτι ο ίδιος βιασε και δολοφόνησε και την 27χρονη Carolin Gruber φωτό αριστερά, σε κοντινό σημείο απο αυτό της δεύτερης δολοφονίας, στις 10 Νοέμβρη.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Δυστυχώς η άτυχη αθώα κοπέλλα πλήρωσε την πολιτική που εφαρμόζει η νεοταξίτικη Ευρωπ. Ενωση την οποία υπητρετεί ο ίδιος της ο πατέρας....
Θέλουν να πλημμυρίσουν την Ευρώπη με ισλαμιστές λαθρομετανάστες...
Ενας τέτοιος εγκληματίας σκότωσε την άτυχη Μαρία...
 
Η μοίρα καμιά φορά παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.