Σελίδες

30 Νοεμβρίου 2016

Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Γράφει η Μαίρη Καρά 

     Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ και οι ήρωες του συνεχίζουν τον πατριωτικό Αγώνα τους έστω κι έξω απ' την βάση τους. Η αρχή της Αντίστασης για χτίσιμο τζαμιού μπορεί να έγινε απ' τον Βοτανικό… όμως θα συνεχιστεί με μεγαλύτερο δυναμισμό και σε όποιο άλλο σημείο της πατρίδας μας θεωρηθεί "κατάλληλο" για ισλαμοποίηση. Η αγωνιστική Αντίσταση των Εφέδρων Καταδρομέων στην αντεθνική απόφαση της κυβέρνησης των προδοτών… τείνει να γίνει παράδειγμα προς ΜΙΜΗΣΗ! 
     Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ είναι η πρώτη έννομη δράση Ελλήνων πατριωτών εναντίον των προδοτικών κυβερνητικών ενεργειών. Αυτών που στοχεύουν στην σαλομοποίηση του ελληνικού πληθυσμού, με την εγκατάσταση στα ελληνικά εδάφη χιλιάδων λαθραίων εισβολέων! Αυτών που τα Μαζικά Μέσα Εξαθλίωσης θέλουν να μας παρουσιάσουν σαν… πρόσφυγες. Αυτών των απρόσκλητων μεταναστών που σκόπιμα διασκορπίζονται στις πόλεις με τις ευλογίες όλου του πολιτικού ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ! 
     Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ θα γίνει η ΣΗΜΑΙΑ της ΔΡΑΣΗΣ εναντίον των νεοταξικών επιταγών, που εκτελούν πρόθυμα τα μιαρά τσιράκια τους. Θα γίνει το ΛΑΒΑΡΟ της ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗΣ σε όποιες αντεθνικές αποφάσεις επιδιώκουν να επιβάλλουν στους νομοταγείς πολίτες. Γιατί ο γνήσιος ΕΛΛΗΝΑΣ δεν υποκύπτει σε παράνομες απαιτήσεις ψευτοδανειστών, ψευτοεταίρων, ψευτοκοσμοκρατόρων. Ο Έλληνας γεννήθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και δεν προσκυνάει παρά μονάχα στην ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ. 
     Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ με την ΣΤΕΓΗ για ΑΣΤΕΓΟΥΣ Έλληνες έγινε η αφετηρία για να παρακινηθούν και οι κάτοικοι κι άλλων πόλεων, για ανάλογες δράσεις. Το αγωνιστικό θάρρος που επέδειξαν οι ηρωικοί καταδρομείς κατά την σύλληψη τους απ' τις… αστυνομικές δυνάμεις, έγινε σύνθημα για αφύπνιση. Το οδοιπορικό της κράτησής τους στην Γ.Α.Δ.Α. σαν να ήταν εγκληματίες κι η ανυποχώρητη στάση τους στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ… κατέδειξε πως στην τρικυμισμένη κοινωνία έγιναν ΦΑΡΟΣ.
     Αυτό το ΦΩΣ αρχίζει να φωτίζει χιλιάδες απελπισμένους φιλήσυχους πολίτες και ελκυόμενοι απ' αυτό, αναζητούν τους εμπνευστές του Βοτανικού να τους διαφωτίσουν, για να προετοιμαστούν κι αυτοί για την διαφαινόμενη ΤΡΙΚΥΜΙΑ. 
     Και πρώτος ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ της ΛΑΡΙΣΑΣ, επέδειξε έμπρακτα αμέριστη συμπαράσταση στους αγωνιστές του Βοτανικού.  Τους κάλεσε να έρθουν στην πόλη του σε μια σοβαρή πατριωτική συνάντηση ενημέρωσης, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο IMPERIAL την Κυριακή το απόγευμα. Ο Πρόεδρος κ. ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΧΑΜΟΣ παρουσίασε τους καλεσμένους στους παρευρισκόμενους συναγωνιστές, που έδωσαν το παρόν, αναφέροντας:
     "Ο Σύνδεσμος θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό όσων Ελλήνων μάχονται το προδοτικό «δημοκρατικό» πολιτικό κατεστημένο. Σήμερα δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στους αγωνιστές του Βοτανικού. Προειδοποιεί δε τους γενίτσαρους πολιτικούς που θέλουν να μουσουλμανοποιήσουν την Ελλάδα, ότι κάποια μέρα θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό. Προτείνω να οργανώσουμε σύντομα και μία εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω απ' το κτήριο του Βοτανικού στην Αθήνα".
     Μέσα σε συγκινητική πατριωτική ατμόσφαιρα ανέβηκαν στο βήμα και απηύθυναν χαιρετισμό προς τους Λαρισαίους, οι επικεφαλής της κίνησης ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και η Δικηγόρος ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ. Οι δύο πρώτοι ομιλητές ευχαρίστησαν τον Σύνδεσμο για το ενδιαφέρον αναφέροντας ότι: "απ' αυτή την μάχη βγήκαμε κερδισμένοι και σας διαβεβαιώνουμε, πως το τέμενος δεν πρόκειται να κατασκευαστεί. Καταγγέλουμε το κρυφό σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας και τονίζουμε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση του ελληνικού ΛΑΟΥ". 
     Την ομιλία έκλεισε η δυναμική δικηγόρος κ. Παντελίδου, (στις δικαστικές ενέργειες της οποίας οφείλεται η διακοπή ανέγερσης του τεμένους), η οποία μετά από μια μικρή αναφορά στην ιστορική σημασία, που έχει ο επιλεγμένος χώρος για την κατασκευή τζαμιού, ενημέρωσε για τις πολεοδομικές παρατυπίες που υπάρχουν, τις οποίες προσπέρασε η προδοτική Βουλή, αφού ψήφισε πριν 3 μήνες νέα τροπολογία, για να κατασκευαστεί το τέμενος. Ο αγώνας για την αποτροπή κατασκευής τζαμιού διαρκεί πάνω από 6 χρόνια, με μια σειρά από αγωγές και δίκες, που έχει κάνει μέχρι τώρα κι έδωσε την υπόσχεση ότι θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις της προκειμένου να δικαιωθούν οι ΑΓΩΝΕΣ. 
     Η εκδήλωση είχε μεγάλη απήχηση στους κατοίκους της Λάρισας, που πήραν την καλύτερη ενημέρωση για τα αντεθνικά σχέδια των αντισυνταγματικώς κυβερνώντων. Αυτών των υποχείριων της ΤΡΟΙΚΑ, που με την συνενοχή των πουλημένων καναλιών και εκδοτών τα εκτελούν κρυφά απ' τον ταλαιπωρημένο λαό. Η κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου είναι η ζωντανή απόδειξη, του πόση ανάγκη έχει ο πολίτης για σωστή ενημέρωση. Παρευρέθηκαν δεκάδες πατριώτες και πιστοί τόσο του Νέου όσο και του Πατρίου ημερολογίου.
     Φυσικά το παρόν έδωσαν οι άξιες Μοναχές από τις Εκκλησίες των Αγίων Αποστόλων και Αγίας Παρασκευής, ο πατήρ Κωνσταντίνος του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Βόλου, ο πρώην εφημέριος του Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης πατήρ Ευθύμιος, ο Πρόεδρος του ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012 Γουλιδάκης Γεώργιος, πολλά μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ και ένα μέλος του Συλλόγου ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 1914 Αθηνών Σταύρος Γκίνος.
     Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλαν το αδελφό Σωματείο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου, οι Δεσμοί Ελλήνων, οι Εφημερίδες Ελεύθερη Ώρα και Ελεύθερος Κόσμος, ο αρχηγός του ΕΝΕΚ Δάκογλου Πολύδωρος, ο άξιος Έλληνας δικηγόρος και συγγραφέας από την ακριτική Αλεξανδρούπολη Ηλίας Ηλιακόπουλος και ο άξιος εθνικιστής Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος.
     Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και μέσα σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα ακούγονταν τα συνθήματα: 
     «ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΞΩ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ», «ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΚΑΙ Η «ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».
Μετά το τέλος των ομιλιών και μέσα σε ένα κλίμα πατριωτικής έξαρσης και θρησκευτικής συγκίνησης, οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας μαζί με τους παρευρισκόμενους έψαλαν "ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ" και κατόπιν τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ. Στο τέλος της εκδήλωσης ανταλλάχτηκαν οι ευχαριστίες των οργανωτών με τους καλεσμένους και αμφότεροι υποσχέθηκαν πως αυτή η εκδήλωση πρέπει να γίνει το κίνητρο για την ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.