Σελίδες

28 Νοεμβρίου 2016

Ως πότε θα κυκλοφορεί ελεύθερος ο Κώστας Σημίτης;

Ο ρόλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην κατάρρευση της χώρας και στα σκάνδαλα που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο και έμειναν ατιμώρητα, είναι λίγο έως πολύ γνωστός – Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, είναι η περίεργη επανενεργοποίησή του στο πολιτικό προσκήνιο, την ώρα που στην Ευρώπη εξελίσσεται η παντοκρατορία των Γερμανών. 

Και για να είμαστε ακριβείς. Ο άνθρωπος που έβαλε την Ελλάδα στην ΟΝΕ χωρίς καμία δικλείδα ασφαλείας με τη συνδρομή της Goldman Sucks και των υπολοίπων «γερακιών» του χρηματοπιστωτικού λόμπι, επιστρέφει εν έτη 2016 και κάνει υποδείξεις μέσω βιβλίων που γράφει με τη συνδρομή κονδυλοφόρων της διαπλοκής και μέσω ομιλιών του.

Δυστυχώς εκεί έφθασε η Ελλάδα…

Να επιστρέφουν στην πολιτική, οι «σκελετοί» του παρελθόντος που θα έπρεπε να δικάζονται για τα όσα σκανδαλώδη έγιναν επί των ημερών τους.

Έχει λοιπόν το θράσος ο κ. Σημίτης να κάνει κριτική και να αποδίδει ευθύνες όταν ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του με τα Ίμια, το «ευχαριστώ τις ΗΠΑ», και τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, οι οποίες έδωσαν το… έναυσμα για το κολοσσιαίο φαγοπότι με τα εξοπλιστικά.

Ο άνθρωπος που στηρίχθηκε ως πρωθυπουργός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο (μίζες εξοπλιστικών) και τον Γιάννο Παπαντωνίου (σκάνδαλο χρηματιστηρίου), τοποθετώντας τους στα κορυφαία υπουργεία με πλήρη εμπιστοσύνη, επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο ηθικός αυτουργός, ο ένοχος του εθνικού εγκλήματος του χρηματιστηρίου, που κόστισε 66 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΞΙΕΣ 1999, τα οποία έφυγαν εκτός Ελλάδας μέσω offshore από τους συνεργούς του, επιχειρεί όχι μόνο να ξεπλύνει το όνομά του, αλλά και να χειραγωγήσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Ο άνθρωπος που οργάνωσε και εκτέλεσε το σκάνδαλο της εισόδου στην ΟΝΕ με τη ληστρική ισοτιμία και τα εγκληματικά Swaps.

Ο Σημίτης των Ολυμπιακών Αγώνων, κόστους 10 δισ. για υπερτιμολογημένα έργα για τα οποία ουδείς λογοδότησε.

Ο Σημίτης του Τσουκάτου, της Siemens, του σκανδάλου «Αθήνα 1997».
Ο άνθρωπος που παρέδωσε στον Κώστα Καραμανλή χρέος 110%, όταν όλη η Δύση κατέγραφε πρωτοφανείς οικονομικές επιδόσεις!

Αυτός ο κύριος, εκτός από το βιβλίο που εξέδωσε μαζί με τον βασικό κονδυλοφόρο και υποστηρικτή της τρόικας, Γιάννη Πρετεντέρη, μίλησε στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics για να ακτινογραφήσει την ελληνική κρίση.  

Μέχρι πότε θα κυκλοφορεί ελεύθερος ο Σημίτης;

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Να συμπληρώσω εγώ την διαγραφή του θρησκεύματος από τις αστυνομικές ταυτότητες κατ΄εντολή των εβραίων των ΗΠΑ τους οποίους συχνά επισκεπτόταν ο Σημίτης...
Ο Χριστόδουλος τότε αντιστάθηκε συλλέγοντας 3 εκατομμύρια υπογραφές που καλούσαν να αποφασίσει γι αυτό ο λαός σε δημοψήφισμα, αλλά ο Σημίτης και ο μακαρίτης Στεφανόπουλος αρνήθηκαν... 

Η μνημονιακή χούντα έδινε τα πρώτα δείγματα γραφής τότε...
Σε κανένα άλλο δημοκρατικό κράτος της υφηλίου όταν το 1/3 των πολιτών ζητήσει δημοψήφισμα επισήμως και ονομαστικώς, δεν υπάρχει περίπτωση να το αρνηθεί η νόμιμη εξουσία... 

Εδώ όμως είχε αρχίσει ήδη η ηλεκτρονική νοθεία των εκλογών με την Singular να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις με πλασματικά ποσοστά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.