Σελίδες

26 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ.

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης 

Όλοι πλέον έχουμε αντιληφθεί ότι ο ελληνικός λαός, αφενός χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο για διεθνή παραδειγματισμό από την παγκοσμιοποίηση με όργανό της τη γερμανική κυβέρνηση, αφετέρου στοχεύεται, ως παράπλευρη απώλεια, η αρπαγή της περιουσίας του. 

Εσείς τι λέτε ότι θα συμβεί με αυτό το παραδειγματικό πειραματόζωο; 

Θα του λύσουν ξαφνικά όλα τα προβλήματα, για να εξεγερθούν αμέσως όλοι οι λαοί την επόμενη μέρα και να αξιώσουν τη λύση και των δικών τους προβλημάτων, ή του επιφυλάσσουν παραδειγματικό τέλος ή παραδειγματική συρρίκνωση;; 

Για σκεφτείτε το λίγο 
Θέλει πολύ μυαλό άραγε;;;

πηγή

2 σχόλια:

  1. Τα πράγματα μπορούν να γίνουν μόνο χειρότερα. Αλλά τουλάχιστον είμαστε σε καλό δρόμο.
    Εχουν συζητήσει για εκλογές αρχές του 17. Θα βγάλουν οικουμενική. Η οικουμενική το καλοκαίρι θα δώσει την πολυπόθη πτώχευση αλλά δυστυχώς θα είναι εσωτερική.
    Θα αρπάξουν όλλα τα χρήματα απο τις τράπεζες. Οι τράπεζες θα πτωχεύσουν. Ο κόσμος θα πεινάσει (και καλά να πάθει), και απο εκεί και μετά όλλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
    Κουράγιο. Το καλοκάιρι είναι κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ελεγα ότι εισαι σχεδον προφήτης φιλε μου ανωνυμε σχολιαστη...
    Ξερεις ολο το σχεδιο τους!!!!!!
    Και με λεπτομερειες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.