Σελίδες

8 Νοεμβρίου 2016

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης 

Τις προάλλες ακούσαμε σε ένα ηλεκτρονικό ΜΜΕ έναν δημοσιογράφο να αναρωτιέται, τι θα γίνει αν ο Ερντογάν αποφασίσει να στήσει προγεφυρώματα σε κάποιες βραχονησίδες στο κεντρικό Αιγαίο και χωρίσει de facto το Αιγαίο στη μέση; Τι θα γίνει αν ξεσηκώσει τους μουσουλμάνους της Θράκης για να ζητήσουν αυτονομία; 

Τώρα τελευταία μάλιστα βλέπουμε και τον σύμμαχο του Ερντογάν Έντι Ράμα να δραστηριοποιείται εναντίον της Ελλάδας. Τυχαίο; 

Μετά τα ανωτέρω εμείς θέτουμε το ερώτημα: Ποιος αλήθεια θα μας βοηθήσει αν ξεκινήσουν θερμά επεισόδια;

Μήπως ο σκληρός πυρήνας της Ευρώπης όπου δίνουμε την ψυχή μας για να είμαστε εκεί; 

Μήπως το ΝΑΤΟ που θεωρούμε ότι είναι η ασφάλειά μας; 

Το πιθανότερο είναι να υπάρξουν κάποιες νουθεσίες και κάποια λεκτική ίσως συμπαράσταση και όχι υλική. Το παράδειγμα της Κύπρου θα πρέπει να μας διδάξει.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.